|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα το απογευμα βρηκα σε μια γωνια κοντα στο σπιτι μου τεμαχια τζαμιων πεταμενα και πηρα 2 κομματια 205x72 cm. παχους 4mm. Ειχε και δυο 6 η 7mm πολυ μεγαλα σαν βιτρινες σχεδον, ασηκωτα ομως.Απο καιρο ψηνομαι για ενα DIY Ενυδρειο αλλα εχω καποιες αποριες..
1.Αν τα παω σε τζαμα θα μου τα κοψει η θα μου τα φερει στο κεφαλι; μπορω να τα κοψω μονος μου με κοπιδι μιας και δεν εχω σχετικη πειρα; 2.Δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι τα τζαμια.Κανουν ολα τα τζαμια για ενυδρειο; 3.θελω να ξεκινησω φτιαχνοντας ενα μικρο 15λιτρο και μετα εφοσον παει καλα να προσπαθησω κατι γυρω στα 50l.Θα μου φτασουν τα τζαμια; τα 4mm ει ναι ενταξει με κοντρες; Σημειωση: Δεν με νοιαζει να κοπω,δεν με νοιαζει κι αν ματωσω αλλα χωρις τις συμβουλες σας δεν κανω τιποτα που θα το μετανοιωσω μετα..οποιος μαστορας λοιπον ευκαιρει ας απαντησει παρακαλω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες για KOI | kingelvis | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-07 20:05 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ!!! | mariah | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 24-02-07 21:33 |
αποριες για υποστρωμα+.... | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-05 23:58 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |