|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 62,5x34,5x45,5 (cayman 60 professional) Όγκος:75 λίτρα Κατηγορία:φυτεμένο Φυτά:2 anubias,cabomba caroliniana Ψάρια / ¶λλα είδη:3 ramirezi,1 kribensis,1 otocinlus macrospilus,9 cardinalius Διακοσμητικά υλικά:1 σπηλιά (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2 λάμπες από 15W Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:εσωτερικό φίλτρο bluwave 05 Θερμοστάτης:100W Λίπανση:nature aquarium goods green brighty step1(3 δόσεις ημερησίως) Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH): >14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% 1 φορά την εβδομάδα Θερμοκρασία:29 ¶λλες πληροφορίες:τροφή ρίχνω tetramenu 1 φορά την ημέρα και tetra tabimin για τον γλείφτη 1 χαπάκι κάθε 2 ημέρες. Το ενυδρείο ξεκίνησε από τον Οκτώβριο αλλά εδώ και 1 μήνα το έχω κάνει φυτεμένο , τα ραμιρέζι και ο γλείφτης(είχα άλλο 1 αλλά ψόφησε) είναι 1,5 μήνα μέσα ,το κριμπένσις 10 ημέρες (φοβάται αρκετά κυρίως όταν πλησιάζω και γιαυτό έβαλα και την σπηλιά). Μετά από πολύ κόπο με αυτό το ενυδρείο καθότι τελείως άσχετος πιστεύω να είμαι σε καλή κατάσταση τώρα , κυρίως χάρη σε εσάς ![]() Με αυτά τα ψάρια που έχω βάλει μήπως είναι λίγο φορτωμένο? Περιμένω με αγωνία τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας. ![]() Φωτογραφίες: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο Discus | skippergr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 14-11-07 15:14 |
Φυτεμένο / Δίσκοι | jcalvs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 29-06-07 15:02 |
Φυτεμένο 300 λίτρων | chris the trik | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-06-07 23:50 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
πρωτάρης σε φυτεμένο | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-01-07 21:13 |