|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά,
Λοιπόν έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο φυτό. Τοποθετήθηκε πρόσφατα στο ενυδρείο ένα 54λτ με μεικτό υπόστρωμα (έτσι μου τοχαν πει-χαλίκι και λίπασμα),βάζω 1 φορά το μήνα excel και έχω και ταμπλέτες για λίπασμα αν χρειαστεί. Τα συμπτώματα στο φυτό είναι οι έντονες πράσινες κηλίδες στα φύλλα,που από κοντά δείχνουν διάφανες . Τα ίδια συμπτώματα υπάρχουν και σε ένα φύλλο ανούμπιας. Ξέρει κάποιος που οφείλεται και τι μπορώ να κάνω; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με νερό | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 26-03-07 09:25 |
Πρόβλημα με φώτα | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 03:51 |
Πρόβλημα με θερμοστάτη; | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 31-01-06 23:06 |
Πρόβλημα με χελώνες... | Tom@ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 21-01-06 17:37 |
Πρόβλημα με φίλτρο | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-04-03 13:11 |