|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως εχω αναφερει και σε αλλο ποστ πηρα την αποφαση να ξηλωσω το συστημα βυθου και να βαλω και εγω επιτελους ενα εξωτερικο φιλτρο.
απο οτι βλεπω γενικα στο φορουμ αυτα που θεωρουν οι περισσοτεροι για καλυτερα ειναι τις enheim.επειδη μαλλον μου ξεφευγουν απο οικονομικης αποψης βρηκα ενα μοντελο τις fluval 204 το οποιο ειναι κοντα στα χρηματικα που μπορω να δωσω.ξερεις κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο?εντυπωσεις?λεει οτι κανει για ενυδρειο εως 200λιτρα(100καθαρα το δικο μου).καμια αποψη?ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο φιλτρακι για τα λιτρα σου,ερχεται μαζι με το βιολογικο υλικο και τα βανακια του....
καλη αγορα,αν και βεβαια εχει βγει ο αντικαταστατης του που ειναι το 205,που ειναι ακριβως το ιδιο φιλτρο,και αλλαζει λιγο μονο εμφανισιακα... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() οποτε ειναι καλη επιλογη.με 20ευρω παραπανω υπαρχει και το 304 το οποιο ειναι για μεχρι 300λιτρα και εχει 1000l/h(to 204 εχει 680l/h). το μεγαλο μηπως ειναι καλυτερη επιλογη?το ρωταω απο μελλοντικης αποψης σε περιπτωση που αργοτερα γινει καποιο πιο μεγαλο ενυδρειο. δεν ξερω ομως μηπως πεσει υπερβολικα μεγαλο για το υπαρχον ![]() ![]() ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν παρεις το μεγαλυτερο που σαφως ειναι επενδυση για ενα μελλοντικο μεγαλυτερο ενυδρειο,θα πρεπει να στραγγαλισεις λιγο την εξοδο του νερου,γιατι τα ψαρακια σου θα κανουν μονιμα σερφινγκ......
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ε?
![]() ![]() σε ενα review που βρηκα για το 204 λεει οτι εχει ενα control για να ρυθμιζεις το flow rate.προς τα πανω λεει οτι ειναι τερμα κλειστο και οσο το πηγαινεις προς τα κατω φτανει μεχρι το maximum. αυτο δεν εχει σχεση με το στραγγαλισμα? φανταζομαι οτι αφου εχει το 204 τετοιο μηχανισμο λογικα δεν θα εχει και το 304.? το review http://www.cloudytanks.com/reviews/c...rs/fluval.html |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια το 204-205 ποσο κυμαινεται στην αγορα περιπου?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτηση! (κυκλοφορητης) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 10-07-06 14:49 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |
Φιλτρο fluval | Moonchild | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-09-05 11:45 |
HELP διαρροή Fluval 104 | xsilliga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-09-04 23:05 |
Fluval, Hydor ή sump | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-07-04 23:15 |