|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια συγνώμη βρε παιδιά σας έχω πρίξει σήμερα αλλά δείξτε κατανόηση.Εχω πρόβλημα τα ψαράκια μου σχεδόν όλη μέρα κοιμούνται(δεν εχου πεθάνει ευτυχώς), ίσως να φταίει οτι δεν έστρωσα το ενυδρείο από την αρχή και τα έβαλα με την μία μέσα, τι να κάνω να ανανεώσω το 50%? να τα βγάλω να τα βάλω σε μια μικ΄ρη γυάλλα που έχω? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί...Πάντως συμβουλή σε όποιον νέο διαβάσει αυτό το thread ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΟΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ!!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια η εμπειρία σας με τα Flower Horn? | liquid | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-03-10 12:07 |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |
Τεστ για φωσφορικά - Ποιο κατά την εμπειρία σας ; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-03 23:44 |