|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα,
έχω στο ενυδρείο μου ένα κοπαδάκι απο glass fish(ετσι εγραφε η ταμπελίτσα σε γνωστο καταστημά στην κηφισια απο που τα αγώρασα) είναι διαφανα και στην ουρα τους ειναι κοκκινα. θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος εαν τα ψαρια που εχω στο ενυδρειο μου εδω και δυο μηνες ειναι τεχνητα βαμμένα ψάρια ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
Να χαρουμε ή να ανυσηχουμε? | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-05 22:22 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |