|
||||
|
||||
![]()
Χθες το βράδυ είδα αυτό το σημάδι στην θυληκιά μου... Εχει ασπρίσει στο πίσω μέρος της... Ξέρετε τί μπορεί να είναι??? Παραθέτω και φωτό αν και είναι από κινητό και δεν είναι πολύ καλή....
|
|
|||
|
|||
![]()
-Χωρις να θελω να σε απογοητεψω(αφου κατι αναλογο ειχε συμβει και σε δικιες μου γκαπυνες) πρεπει να κανεις κατι,και γρηγορα μαλιστα ωστε να αποφυγεις τα δυσαρεστα...
Τοτε μου ειχαν συστησει το Furan αλλα καλυτερα να σου απαντησει καποιος που ειχε αντιστοιχο προβλημα και η θεραπεια που ακολουθησε "του βγηκε". Εγω παντως δεν προλαβα αφου μεσα σε μια μερα εχασα τα ψαρακια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα δοκίμαζα με αλάτι και αύξηση θερμοκρασίας! Στο παρελθόν έχω σώσει κάποιες γκαπίνες έτσι!
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδιά θα κάνω αυτό με το αλάτι προς το παρόν μιας και δεν μπορώ να πάρω τέτοια ώρα από pet shop και θα δούμε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια θηλυκία μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα!!! Να την απομονώσω;;;
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το ψαράκι σήμερα μας άφησε......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποπό!!!! Μη μου λές τέτοια!!! Εγώ έχασσα ένα την Παρασκευή, αμα χάσω και άλλο θα έχω πρόβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα φίλε MiziGr μου έχουν μείνει πλέον μόνο τα μωράκια....
ΤΟυλάχιστον είναι χαριτωμένα και μάλλον όπως το κόβω μόλις μεγαλώσουν θα τα χαρίσω για να αλλάξω το setup μου μιας και δεν μου πολυαρέσει... Αλλά τώρα που είναι τα μικρά λέω να μην πειράξω τπτ για να μην στρεσαριστούν... Όσο να ναι είναι πιο ευαίσθητα... |
|
||||
|
||||
![]()
Έχασες και άλλα ψαράκια με τον ίδιο τρόπο;;; Εμένα μόνο το ένα μου εμφανίζει αυτά τα συμπτώματα!!! Τα άλλα είναι πολύ δραστήρια και μάλιστα χθές γέννησε μια θηλυκιά μου και γέμισε ο τόπος μικρά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και εμένα μόνο αυτό είχε αυτά τα συμπτώματα.... Το οποίο έχει 2 βδομάδες που γέννησε 20 περίπου μικρά... Όμως να ξες ότι δεν πρόκειται να σωθούν όλα... Θα τα τσυμπάνε όσο είναι ακόμα πολύ μικρά... Τα υπόλοιπα τα έχασα λόγω στρεσαρίσματος επειδή έκαναν μεγάλο ταξίδι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχουν αρκετά φυτά και δη επιπλέοντα δεν υπαρχει πρόβλημα! Από την άλλη αν ζήσουν για καμιά 20αριά μέρες τότε έχουν αποκτήσει ταχύτητα εξυπνάδα κλπ και συνήθως επιζούν!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι συμφωνώ.... Εγώ είχα πάρε μία ρίζα κερατόφυλλο που ήταν πολύ μεγάλη πολύ όμως "σαν ζούγκλα" και έτσι κρύβονταν τις πρώτες μέρες εκεί μέσα...
Τώρα έχω καμιά 11-13 μικρά να βολτάρουν... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |
Μαχαιρόψαρα - Γκάπυ που δεν γέννησαν | cubapete | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 19:29 |
Ζευγάρι Γκάπυ | Celda | Ζωοτόκα | 14 | 06-09-05 09:21 |
Ποικιλίες γκάπυ- πού; | Celda | Ζωοτόκα | 2 | 03-09-05 23:58 |
γκάπυ που τσακώνονται | Mariel | Ζωοτόκα | 3 | 26-12-04 21:18 |