|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας. Και εγω αρχαριος στον χωρο των ενυδρειων και μολις πριν ενα μηνα αγορασα ενα ενυδρειο 130 λιτρων. Αφου στρωθηκε εβαλα μερικα ψαρια (ισως τελικα ειναι αρκετα!!). Δε γνωριζω ακριβως τις ονομασιες αλλα απο τα λιγα που ξερω ειναι τα παρακατω:
2 ασημενιοι καρχαριες 5 αγγελοψαρα 3 γλυφτες 2 δολλαρια 2 χηρες (αν θυμαμαι καλα) 1 που ειναι σαν ζεβρα !! 4 tiger barb 3 γατοψαρα (μικρα) 4 Danios-whiteClouds (ετσι τα λεει στο site του Αμαζονιος) και σημερα προσθεσα 2 kissing gouramis. Και μετα απο ολα αυτα αντιμετωπιζω 2 προβληματα. Το πρωτο ειναι πως μου πεθανε το ενα καρχαριακι. Ειχε κατι σαν φυσαλλιδες ή αν θελετε σαν κοκκους ζαχαρης πανω του. Σημερα βλεπω πως το ιδιο προβληbα αντιμετωπιζει ενα tiger barb αλλα ειναι υπερκινητικοτατο σε αντιθεση με το καρχαριακι που ειχε μαραζωσει. Τι φταιει και πως μπορω να το αντιμετωπισω? Το δευτερο μου προβλημα ειναι πως σημερα που εβαλα τα 2 kissing gouramis το ενα φαινεται να ειναι ευτιχισμενο (κινειτε πολυ και κανει την χαρακτηριστικη κινηση του στοματος) ενω το αλλο εχει κρυφτει σε μια γωνια, ειναι ακινητο και δεχεται επιθεσεις απο ολα τα ψαρια. Ηδη του λειπει ενα μερος της ουρας του. Μπορω να κανω κατι? Ξεχασα να σας πω πως περισσοτερες επιθεσεις δεχεται απο τα tiger barb. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS (Μουχλα) | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-02-07 19:01 |
sos προβλημα με γυαλι | Christos k | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-11-06 19:33 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
SOS!!προβλημα με πρασινη αλγη!!εξαπλωθηκε παντου!! | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-08-05 15:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |