|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να με και εγω παλι,η reefο-ιστορια καλα κρατει...
Σκεφτομαι να αναβαθμησω το skimmer μου σε κατι ποιο δυνατο(αρκετα ποιο δυνατο...). Eιχα παρει το prizm της red sea και τελικα αντι να κανει το χαρακτηριστικο θρόισμα εκανε ενα ψιλοτρελο θορυβο και αναγκαστικα να το γυρισω πισω.Σκεφομαι το Berlin της ιδιας εταιριας που ειναι πολυ ανωτερο σε προδιαγραφες αλλα στο internet βρισκω διαφορες αποψεις, απο το οτι ειναι αψογο κτλ κτλ εως και οτι η αντλια που το συνοδευει δεν ειναι δυνατη (ειναι και 2000lt/h ![]() Σιγουρα ενα skimmer καλο ειναι να αγοραστη με στοχο να ειναι παντα oversized σε σχεση με το ενυδρειο τουλαχιστον 2 φορες επι (2x). Πολυς κοσμος μου λεει πως ενα καλο skimmer αερα ειναι μια χαρα,αλλοι μου λενε πως ειναι το ποιο σημαντικο μερος του φιλτραρισματος και πρεπει να παω σε οτι καλυτερο αντεχει η τσεπη μου(καπου εκει ειμαι και εγω τωρα... ![]() Θα ηθελα την γνωμη σας για τα skimmer που εχετε και την αποψη σας σε σχεση με τον τροπο λειτουργειας-συντηρησης-αξιοπιστιας-αποδοσης κτλ κτλ Πιστευω πως θα ηταν χρησιμο κατι τετοιο και σαν database για οποιον στο μελλον θα τον ενδιεφερε κατι τετοιο.
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|