|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σας παρουσιαζω το 5lt ενυδρειο μου που δεν εχει βεβαια ακομα κατοικο
Διαστάσεις:27x18x13 Όγκος:5lt Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:κερατοφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη:1σαλιγκαρι (λαθρομεταναστης απο τα φυτα) Διακοσμητικά υλικά:χαλικι και πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:κρεμαστη λαμπα 7watt Διάρκεια φωτισμού:10ωρες την ημερα Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο Θερμοστάτης: 25watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH ![]() Γενική σκληρότητα (GH) ![]() Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0,2mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2):0mg/l Νιτρικά (ΝΟ3):30mg/l(πολλα αλλα που θα μου παει .......θα μειωθουν με τις αλλαγες νερου) Αλλαγές νερού:30% εβδομαδιαια Θερμοκρασία:26 βαθμοι κελσιου ¶λλες πληροφορίες:δεν εχω ακομα ψαρια, ακομα ψαχνομαι για το καλυτερο σκεφτομαι για μερικα σαλιγκαρακια ακομα και μερικες γαριδες(μπορει και μονομαχο) Φωτογραφία: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 01-04-07 στις 00:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Για μονομαχο μ'αρεσει πολυ.Οτι πρεπει.Μονο αν καταληξεις σε μονομαχο να βαλεις καπακι διοτι οι μονομαχοι εχουν την κακη συνηθεια να πηδανε εξω.Να μην τον βρεις ξεραμενο καμια μερα στο πατωμα!Καλη συνεχεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρίχνεις αμμωνία? δεν μπορείς να μειώσεις τα νιτρικά??? 5 λίτρα είναι, άλλαξε το 80%. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορει αυτο το ποσο της αμμωνιας να πειραξει τοο κερατοφυλλο???? (να το καψει εννοω) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 01-04-07 στις 08:17 |
|
|||
|
|||
![]()
με βαση τις σημερινες μετρησεις δεν εχω καθολου αμμωνια(αυτο επειδη εκανα αλλαγη νερου 50%-60%)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραιο το ενυδρειακι σου... Προσωπικα δε μ' αρεσει το χοντρο χαλικι αλλα ειναι μια πολυ καλη πρωτη προσπαθεια, μπραβο!
|
|||
|
|||
![]()
Alexinio πολύ μου αρέσει το ενυδρειάκι σου. Κάτι τέτοιο φτιάχνω κι εγώ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι, καμία σχέση για το κερατόφυλλο. δεν καίγονται από την αμμωνία, τρέφονται. τα νιτρικά ήταν πολλά χωρίς ψάρια κιόλας. Είναι τόσο εύκολο να μειώνεις τα νιτρικά σε ένα τέτοιο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο,βαλε και ενα κουκλο μονομαχο και θα εισαι ο καλυτερος.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ για μονομάχο σε κόβω( θα σώσεις ακομα έναν από τα πλαστικά ποτηράκια ) ωραίο το ενυδρειο σου.αλλά αν βάλεις μονομάχο βάλε οπωσδήποτε καπάκι.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει καποιος να μου βρει ενα τροπο για να συνδιασω καπακι και φως
επειδη το φως μου ειναι κρεμαστο δεν μπορει να μπει και καπακι!!!! μου ειπε ο ''tsikis'' για πατεντα με τουλι..............μπορει καποιος να με διαφωτισει???? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου φτιαξε το μονο σου δεν ειναι δυσκολο.
Νομιζω οτι με ενα καλο ψαξιμο θα βρεις πολλες ιδεες. ![]() Ζηλεψα και εχω και εγω ενα μικρο γυρω στα 10-15 λιτρα. Ισως καποτε σε αντιγραψω κυριολεκτικα ![]() Καλο Πασχα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως αν κοψεις το καπακι και επενδυσεις το κομενο μερος με πλαστικη σητουλα;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστωπολυ για τα καλα σας λογια
μαλιστα χθες εβαλα και αλλα φυτα γλοσσοστιγμα και βλισνεριες θα ανεβασω και φοτο |
|
|||
|
|||
![]()
να το.....και επειδη κατι δεν μοθ αρεσει πολυ θελω να με βοιυησετε να το διωρθωσω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκει δεξια βλεπω ενα κενο ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια ριζα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το γλωσό με αυτό το φως θα την βγάλει?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα την βγαλει επειδη εχω παραπανω απο 1watt/l
εβαλα και υποστρωμα για το co2 ψαχνομαι, δεν βρισκω το flousrish excel πουθενα!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ζωοφιλία στον Αγ.Στέφανο απο εθνική κοντά είσαι
|
|
|||
|
|||
![]()
αμα εχει σιγουρα εφυγααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!! !!!!
ευχαριστω κιολας |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει το πρωι ειμουν εκει και τα ακούμπαγα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορουσα να βαλω μεσα κανενα φυτεμα απο μυριοφυλλο????
αμα διαμορφωσω τις συνθηκεσ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 04-04-07 στις 14:57 |
|
||||
|
||||
![]()
To glossostigma θα ηταν καλο να το κανεις μικρα μικρα ματσακια και να τα φυτεψεις με μια μικρη αποσταση μερικων εκατοστων μεταξυ τους. Ετσι θα "απλωσει" πιο γρηγορα...
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να βαλεις ενα κομματι απο διαφανο πλεξιγκλαςς αυτο ειχα κανει και εγω στο μικρο μου για να μη τα χανω και ειχα κανει μια μικρη τρυπα για τα καλωδια
στη θεση σου θα εβγαζα το κερατοφυλο και θα εβαζα ενα ποιο ενδιαφερον stem plant και θα εβαζα glosso αφου εχω τη δυνατοτητα του φωτισμου και καποιο μικροσκοπικο ξυλο με λιγη ρισσια |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος αν με απατα πολυ η φωτο ο φιλος μας δεν πρεπει να εχει κερατοφυλλο αλλα καποιο ειδος myriophyllum
|
|
|||
|
|||
![]()
βασικα εχω ενα τεραστιο προβλημα με το να φυτευω χορταρακια (πχ γλοσσοστιγμα)
στο ειδος του βαμβακιου που τα εχουν κολλανε οι ριζες και μετα εγω για να το παρω το φυτο τα κανω θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το σιγκεκριμενο φυτο ειναι κερατοφυλλο! |
|
|||
|
|||
![]()
στα γρασηδακια κοβουμε το βαμαβακι και αφηνουμε λιγο γιατι αντιμετωπιζουμε το προβλημα που λες η με παρα πολυ υπομονη που ειναι το καλλυτερο παιρνουμε το κομματακι glosso και με ενα τσιμπιδακη τι φυτευουμεhttp://www.aquaticplantcentral.com/f...regrounds.html
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
5lt ενυδρειο | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 01-04-07 10:44 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |
Νεο φυτεμενο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-01-04 23:42 |