|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έβγαζα χθες φωτογραφίες το ενυδρειάκι μου, και κατά λάθος έβαλα το χέρι μου μπροστά στο φλας.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φαίνετε σαν φλώγα επάνω στο ενυδρείο, και σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα, για να βάζουμε τις παράξενες φωτο των ενυδρείων μας. Ε, δεν μπορεί όλα και κάποια αλλιώτικη φωτο θα βγαίνει, έστω και κατα λάθος, και σκέφτηκα να τις έχουμε συγκεντρωμένες.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες από ενυδρεία του κόσμου | Nightfall | Φωτογραφίες μελών | 15 | 20-04-07 10:20 |
ένα από τα ενυδρεία μου | deMetrIs | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 16-11-06 14:54 |
Φωτογραφίες από τα διαμαντάκια μου... | thediscusman | Δίσκοι | 11 | 04-03-06 16:43 |
Διάφορες φωτό από τα ενυδρεία μου........ | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-06-04 13:31 |