|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απλα το χωρισμα το εβαλα προσφατα που γιναμε γονεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητή αλλαγή... Μου αρέσει πάρα πολύ..Μόνο μια λεπτομέρια.. βάλε ένα φόντο και έλγξε αν πι πέτρες είναι καλά στερεωμένες μεταξύ τους...
Α!, βγάλε εκείνο το δικτυοτό πράγμα από πίσω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μμμ,σαφεστατα μεγαλη αλλαγη προς το καλυτερο..!!
εκεινο το διακοσμητικο(μαυρο κοραλλι ειναι....???) τι το θελεις..??? σου χαλαει ολη τη φυσικη εικονα..... επισης μην ξεχναμε το μαυρο χαρτονακι πισω στο φοντο..θα γινει ακομη ομορφοτερο το ενυδρειο σου..... ΥΓ.να συμφωνησω με τον πειρατη...για τις πετρες..... μου δινουν την αισθηση οτι ανα πασα στιγμη θα φυγουν....!!! στερεωσε τες οσο μπορεις,τα ψαρια σου σκαβουν πολυ καιθα εχεις δυσαρεστες συνεπειες αν δεν το σκεφτεις.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω συμβαση με τα βιβλιοπωλεια.....τι να κανω..?χεχε........
|
|
||||
|
||||
![]()
σήμα κατατεθέν του κλάζ..."μαυρο χαρτόνι, θα δείξει πολύ ωραιο"
![]() Δεν είναι ψέματα όμως, με το μαυρο φόντο το νευδρείο δείχνει πολύ ωραίο.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι για το μαυρο το ειπα στην γυναικα και με ειπε μαυρο θα με κανει χαχαχααχχα εδω την ψησαμε απο βδομαδα να κανω 240λτ ενυδρειο για μαυρα θα μιλαμε τωρα? οσο για τισ πετρεσ ειναι ολεσ οκ δεν πεφτουν ουτε με 10 ριχτερ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου το ξεκαθάρισε η αφίσα η τα μαζεύω και τα 5 ενυδρεία χε χε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι αδικο θα εκανα εγω προσφυγη στην ενωση ενυδρειοφιλων χαχαχαχααχα ασε απο βδομαδα να κανω το αλλο ενυδρειο εκει να δεισ γλεντια
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το τζάμι μέσασ την μέση .. τι είναι ?!?!?!?!
|
|
|||
|
|||
![]()
το εχω βαλει προσωρινα για χωρισμα στην δεξια πλευρα η θυλ εβγαλε 11 οπωσ λεμε η αποδραση των 11 χαχαχα μικρα και επιδει δεν ειχα καπου αλλου να τα βαλω το εχω ετσι αν γνωριζεισ σε ποσο καιρο θα ξεπεταχτουν ωστε να το βγαλω? και ολα τα μικρα χαιρουν ακρασ υγεια ¨)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ρίχτερ μπορεί να μην πέφτουν με το σκάψιμο όμως και την καταστροφή των θεμελίων από τους ψάρακες μπορεί!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως κολλάτε τα κοράλλια και τον βράχο ??? | Lsourtzo | Κοράλλια | 14 | 12-12-06 17:00 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
Ενυδρειο-νοσοκομειο:πωσ?? | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-01-06 12:11 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
Black light σε ενυδρειο. Πως θα το επηρεασει? | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-05-03 21:59 |