|
||||
|
||||
![]() Λοιπόν, το ένα μου χρυσόψαρο (2 χρυσόψαρα μέσα σε ένα 25λιτρο με επίπεδα αμμωνίας κανονικά από ότι είπε ένας φίλος μου που μου έκανε τα τεστ που μου είχατε πει να πάρω - πριν 3 μέρες έκανα το τεστ). το ένα λοιπόν στο στοματάκι του από το πλάι σαν να πρήστηκε λιγουλάκι..όχι πολύ...λίγο μόνο...είχε κανά 2 μέρες κρυβόταν πίσω από τα φυτά και σήμερα ξεθάρρεψε λίγο μόλις άναψα την λάμπα....βασικά τώρα που το βλέπω καλύτερα είναι πώς είναι τα σπυράκια τα κόκκινα στην αρχή ..έτσι. Και είναι από το στόμα το πρήξιμο μέχρι κάτω από το μάτι...σαν σπυράκι κόκκινο....μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Δεν μπορώ τώρα να βάλω φωτογραφία...ελπιζω κάποιον από εσάς να βρω μέσα....και καλή ανάσταση εύχομαι!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
4 neon έχουν σπυράκι στο στόμα τους. | kilo_me | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 05-06-12 17:39 |
Νεκρό γκουράμι (συνέχεια από σπυράκι στο στόμα) | candus | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-11-07 09:10 |
Σπυράκι στο στόμα! | candus | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 27-11-07 21:34 |
κόκκινο φυτό | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-01-07 21:11 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |