|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ειμαι νεο μελος και σας παρουσιαζω το ενυδρειο μου περιμενοντας να ακουσω τα σχολεια σας και ισως καποιες ιδεες ωστε να γινει πιο σωστο. Πληροφορίες Διαστάσεις:2x1,10x0,70 Όγκος:1.500L περιπου Κατηγορία:tanganyika Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:7 frontosa,2 calvus,2 brihardi,2 julidochromis,3 leleupi,και αλλα 3 ειδη αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως γραφοντε ![]() Διακοσμητικά υλικά:λευκη αμμος και βραχια απο Μαλεσινα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:ντουλαπα Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:καθε 15 Θερμοκρασία: ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: __________________ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-11-07 στις 08:24 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |