|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να μου πείτε με τι τρόπους μπορώ να μειώσω το PH και το GH γιατί εδώ στις Σπέτσες οι τιμές είναι στο full. PH έχω γύρω στο 8-9 και GH 24. Θέλω να φτιάξω ένα κοινωνικό ενυδρείο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα με πιο ψάρι θα ξεκινήσω και θα προσθέσω και το υπόλοιπα με γνώμονα αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα το άρθρο και λέω να πάρω αντίστροφη όσμοση. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα έτσι από το να βάζω απλά και μονό νερό της βρίσης. Αλλά θέλω βοήθεια. Δεν έχω ιδέα τι να πάρω.
Moderator note: Παρακαλώ τις απαντήσεις σας για την επιλογή Α.Ο εδώ. Ευχαριστώ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 14-03-07 στις 11:21 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση αριθμού μηνυμάτων σε μέλη | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 2 | 23-11-06 11:27 |
Μείωση του ph | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-06 08:32 |
CO2: Μείωση ρυθμού φυσαλίδων | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 09-03-06 10:25 |
Μείωση ροής Eheim 2231 | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-08-04 01:14 |
Μείωση θερμοκρασίας νερού το καλοκαίρι | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 12-06-04 23:31 |