|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα εσωτερικο φιλτρακι fluval 250l/h σε ενα ενυδρειο 15λ εκτος απο το σφουγγαρακι στριμωξα μεσα και substrat αφου ειχε παρα πολυ χωρο extra το προβλημα μου ειναι οτι κανει ενα περιεργο θορυβο σα να χει ενα χαλικακη στη φτερωτη καπως και εχει μειωθει παρα πολυ η ροη του η ροη ειναι μειωμενη και σχετου του κυκλοφορητη αφου το δοκιμασα και σχετο και δεν ευθηνεται το οτι το χω μπουκωσει...το φιλτρο ειναι σχεδον καινουργιο..εβγαλα τη φτεροτουλα και ειναι οκ δεν καταλαβαινω τι λετε?
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο ή εξωτερικο φιλτρο | jordan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-02-07 20:35 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 73 | 29-01-07 07:00 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |