|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν και είναι νωρίς αλλά θέλω να γνωρίζω πριν τοποθετήσω τα ψάρια στο ενυδρείο για να ξέρω πόσα θα πάρω για αρχή. Τώρα μένω σπέτσες λόγω σπουδών. Αθήνα θα γυρίσω σε 1-1,5 χρόνο. Όταν έρθει αυτή η στιγμή πως θα μπορέσω να μεταφόρω το ενυδρείο χώρις να αντιμετωπίσω πρόβλημα με τα ψάρια. Μια λύση που σκέφτηκα είναι να αδειάσω το μισό ενυδρείο και να το βάλω στο αυτοκίνητο και όταν φτάσω αθήνα να το ξαναγεμίσω. Το ταξίδι είναι περίπου 2,5 ώρες. Η άλλη λύση είναι να βάλω τα ψάρια σε σακούλες μεταφοράς. Να τονίσω ότι θα βάλω και φυτά μέσα. Ακούω γνώμες...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά Ψαριών!!!! | Venestus13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 05-02-08 18:33 |
Μεταφορά ασθένειας στον άνθρωπο ? ? ? ? | scubapol | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-06 21:24 |
Μεταφορά ψαριών με τις χειροαποσκευές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 11-11-06 09:10 |
Μεταφορά γόνου ramirezi | oscar | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-05 09:02 |