|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας,
εχω δει το βιολογικο φιλτρο,αυτο με τα χωρισματα κ τον κυκλοφορητη. επειδη θελω να φτιαξω ενα τετοιο στο ηδη γεματο υπαρχων ενυδρειο μου, πρεπει να το αδειασω,στεγνωσω κτλ κτλ? ρωταω αν γινεται το εξης, να φτιαξω ενα εξτρα θαλαμο,τον θαλαμο του βιολογικου φιλτρου,με τα χωρισματα οπως πρεπει,με εισαγωγη για το νερο,χωρο για τα υλικα κ τον κυκλοφορητη κ να το βουτηξω ετσι μεσα στο ενυδρειο χωρις να το κολλησω,απλα να παταει με το βαρος του στην μια πλευρα του ενυδρειου. δε θα λειτουργησει κανονικα?ετσι θα γλυτωσω κ το αδειασε γεμισε.σιγουρα θα χαλασει την εικονα του ενυδρειου αλλα αυτο δεν με ενοχλει. θα ηθελα γνωμες κ παρατηρησεις σας. ευχαριστω πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
εχουν γινει πολλα ποστ γιαυτο κανε μια ναζητηση!μπορεις να φτιαξεις ενα κλειστο απο τις 5 μεριες κουτι και να το βαλεις μεσα στερεωνεται με το υποστρωμα...μπορεις να χρησιμοποιησεις μαυρο πλεξιγκλας για να ναι ποιο ομορφο και να τρυπησεις ποιο ευκολα για την εισαγωγη νερου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτή είναι η άποψή μου... Μπορεί και να κάνω λάθος, μη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
σιγουρα με ενα εξωτερικο εισαι καλυτερα και απο χωρο και απο ευκολια στο καθαρισμα αλλα χρειαζεσαι και ευρα περισσοτερα!
|
|||
|
|||
![]()
Eμενα παλι μου ειχε ξεκολησει (ηταν κολλημενο πανω στο τζαμι) και εκανα το εξης-αγορασα ενα τζαμι ακριβως στις διαστασεις της πλατης, τα κολλησα με "ενυδρειακη" σιλλικονη και το "εσειρα" απο πανω προς τα κατω στην πλατη καρφωνοντας το προσεκτικα μεσα στο υποστρωμα.
-Για καλο και για κακο εκανα και μια "ραφη" με τη σιλλικονη στο πανω μερος των δυο τζαμιων. ![]() -Ολα τα παραπανω εγιναν με το ενυδρειο γεματο με νερο,ψαρια και φυτα χωρις "απωλειες"! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να βαλεις εσωτερικο.σου τρωει χωρο απο το ενυδρειο σου,ενω μπορεις να βαλεις ενα εξωτερικο και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου,
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ποτέ δεν είχα εξωτερικό, θα έβλεπα σαν μειονέκτημά του το γεγονός ότι δεν παύει να βγαίνει και να μπαίνει νερό στο χώρο έξω από το ενυδρείο. Αυτό λίγο με φοβίζει με ρεύματα, ευπαθή έπιπλα κλπ. Βέβαια από ότι λένε έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα... Ας αποφανθούν όσοι έχουν δοκιμάσει όλες τις λύσεις.
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα εξωτερικα δεν παιζοντε και δεν υπαρχει φοβος.εγω προτιμω τα εξωτερικα
|
||||
|
||||
![]()
Bέβαια, εκτός όλων των παραπάνω, και απο την στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα εμφάνισης και αισθητικής, μπορεις να δοκιμάσεις το φίλτρο τύπου "Αμβούργου". Κάνε μια σχετική αναζήτηση για να δείς τα πλεονεκτήματα του , μιας και το μόνο μειονέκτημα είναι η εμφάνιση του στο χώρο του ενυδρείου.
Δες εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/filters4.htm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisg : 16-02-07 στις 09:58 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω ήδη την αντλία και κατά συνέπεια μου λείπει απλά το σφουγγάρι. Ξέρει κανείς μήπως που μπορούμε να βρούμε τέτοιο μπλε σφουγγάρι σε κομμάτι 0,50 χ 0,50 μ. ; Σε petshop ή κάπου αλλού;
|
||||
|
||||
![]()
Στην αθήνα, σε δύο γνωστά καταστήματα το έχω βρεί. Η τιμή του όμως είναι λίγο τσιμπιμένη...
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
δες εδω μερικα φιλτρα
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |