|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Θα ήθελα τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας για ένα ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων με φυτά μονο. Σκέφτομαι ένα ενυδρείο να το αφήσω να εργάζεται μονο και μόνο για να έχω φυτά. Αυτό το ενυδρείο εχει θερμοστάτη έχει φίλτρα εχει λάμπες προς το παρών στεγάζει καποια φιλαράκια τα οποια θα δώσω. Αντι να το σβήσω και να το καταργήσω σκέφτηκα να το αφήσω σε λειτουργία μονο και μονο για τα φυτά που αφαιρώ απο το μεγάλο. Στη πραγματικότητα δεν θέλω να με απασχολεί και αυτο επι καθημερινής και εβδομαδιαίας βάσεως. Αν αυτό ειναι εφικτό τότε θα παραμείνει σε λειτουργία διαφορετικά θα καταργηθεί και θα πάει στη αποθήκη. Αυτά και περιμένω τις απαντήσεις σας.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
10 lt. με φυτά μόνο | lucy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 19-02-07 01:22 |
Ενυδρείο χωρίς φυτά | dmanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-06-06 08:30 |
Φυτά στο νέο ενυδρείο - Πλήρης αποτυχία!!! | silveraro | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 08-02-06 00:42 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |