|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μπορεί κανένας να μου πει από που μπορώ να προμηθευτώ βελονοειδή για co2 παροχή στο ενυδρείο...
(επειδή μένω Ηράκλειο Κρήτης θα μου ήταν πιο χρήσιμο η υπόδειξη διεύθυνσης στην περιοχή μου ...τουλάχιστον από τα μέλη του φόρουμ που μένουν Κρήτη) Φιλικά Βασίλειος Σκόρδος www.eahk.gr |
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Αν θες να κάνεις την μικρορύθμιση από 0 έως 1 ατμόσφαιρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα που έχουν για τις συσκευές οξυγόνου και κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά, είναι ρυθμιστής ακριβείας. θα το βρεις σε καταστήματα mobiak και παρεμφερή.
ειναι μειωτήρας και "μανόμετρο". Συμβουλέψου τον προμηθευτή σου πρώτα να δεις για ποση πίεση εισόδου ειναι φτιαγμενο κτλ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για παράδειγμα αν κάνεις μια έρευνα στο ακουαριστικ και σε παρόμοια μαγαζιά αυτό θεωρείται δεδομένο, αν πας σε μαγαζιά στην Ελλάδα μπλέκουν λίγο τα πράγματα. Ή δεν θα υπάρχει εκείνη την στιγμή, (το πλέον σίγουρο) δεν θα ξέρουν, δεν θα καταλαβαίνουν τι τους λες, και θα είναι και πανάκριβο σίγουρα.
|
||||
|
||||
![]()
Tότε γιατί πεδεύεσαι ψάχνοντας εδώ, αφού πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση θα βρεις από net?
|
|
||||
|
||||
![]()
έλα μου ντε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για co2 d.i.y | ononos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 05-09-06 13:54 |
Ερώτηση για CO2 | cutter | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-02-06 11:50 |
Πάω για Co2 | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-09-05 22:42 |
Ερώτηση για CO2 | basillis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 13-07-05 13:08 |
help για Co2!!! | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-05-04 14:46 |