|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και ελπίζω να το κάνω στη σωστή κατηγορία, αλλιώς ας μεταφερθεί όπου πρέπει...
Έχω ένα δεύτερο ενυδρείο 40 λίτρων, το οποίο τώρα το έχω άδειο. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω περιστασιακά για καραντίνα / νοσοκομείο ή γεννητούρια. Σε κάθε περίπτωση όμως η απορία μου είναι, αν θα πρέπει να το έχω από πριν γεμάτο με νερό και στρωμένο ή να το κάνω όταν έρθει η κακή ή η καλή ώρα. Στη δεύτερη περίπτωση όμως και ειδικά σε ασθένεια, πότε θα προλάβει να στρώσει για να μπει το άρρωστο ψάρι μέσα; Ή δε χρειάζεται να στρώσει;; Μπερδεύτηκα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για co2 d.i.y | ononos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 05-09-06 13:54 |
καραντίνα....σε δοχείο PET??? | cobaingr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 19-11-05 23:30 |
Ερώτηση για r/o | xenofon | Δίσκοι | 14 | 30-08-05 12:06 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |
Ερώτηση για UV...? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-03 15:36 |