|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 29-01-07 στις 07:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά θα έβαζα μια ανούμπια νάνα. Νομίζω ότι είναι πιο όμορφη και ο μονομάχος θα εκτιμήσει καλύτερα τα πλατιά της φύλλα.
Για το δέσιμο, πέρνεις μαύρη κλωστή και την γένεις ΧΑΛΑΡΑ σε 2-3 σημεία ώστε να σταθεί. ΔΕΝ δένουμε σφικτά. Ότι δεν καταλαβαίνεις, ρώτα... ΥΓ: Πάντως και μια φουντίτσα κερατόφυλλο να επιπλέει, θα βοηθούσε στον καθαρισμμό του νερού |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη οταν θα αγορασω για παραδειγμα την ανουμπια θα την βγαλω απο το γλαστρακι για να την τοποθετησω στο μοπανι?Ετσι δεν ειναι?Υπαρχει καποιος τροπος να την βγαλω για να μην την χαλασω?Και κατι ακομα.Την ανουμπια θα την δεσω με την κλωστη απο τις ριζες η' απο τον κορμο?Συγνωμη αν ειναι αφελεις οι αποριες μου,αλλα δεν το εχω ξανακανει αυτο με αληθινο φυτο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Την ανούμπια θα την δέσεις απο τον κορμό της με προσοχή να μην τον πληγώσεις δεν χρειάζεται πολύ σφίξιμο! Με τον καιρό τα ριζίδια θα πιαστούν επάνω στο ξύλο και θα είσαι οκ!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά Ανδρέας |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Εγώ προτιμώ το κερτόφυλλο από την ανούμπια γιατί απορροφά τα νιτρικά και επειδή επιπλέει βηθά στην κατασκευή της φωλιάς. Και η ανούμπια όμως είναι πού ωραία... Είναι στην κρίση σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης μπορεις να βαλεις και τα δυο, μη φοβασαι για τον χωρο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ο μονομαχος σου θα εκτιμησει πολυ την παρουσια αληθινων φυτων
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε μόνο να μην γεμίσεις σαλιγκάρια (μπορεί να βρίσκονται μέσα στο γλαστράκι)
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα πάει. Απλά να ξέρεις ότι μεγαλώνει αργάααααααααααααααα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη κιχλίδων για αγορά | roti | Malawi | 29 | 06-01-07 19:08 |
6 λιτρα για μονομαχο | dracula7 | Bettas | 12 | 16-12-05 18:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 2215 | dalex | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 18-04-05 01:12 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |