|
||||
|
||||
![]()
καλημερα . Σε ποιο μαγαζί στην Αθηνα μπορώ να αγορασω κάποια απο τα πάρακάτω ψαριά?
Cyprichromis leptosoma Paracyprichromis nigripinnis Cyathopharynx foai Ophthalmotilapia boops |
|
||||
|
||||
![]()
ΖΩΟΦΙΛΙΑ Παγκρατίου, Σπύρος Κακούρης - 2107295478 - Αρχελάου 9.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω filoxenos θα παω σημερα και θα σας πώ τις εντυπώσεις μου.
πηγα σημερα στο μαγαζί και όντως ειχε αρκετά μεγάλη ποικιλια απο Ταγκανικα. Πολύ καλό το παιδι που το εχει και πολύ εξυπηρετικός. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-01-07 στις 02:24 |
|
||||
|
||||
![]()
πες μας και τι ειδη βρηκες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μπορεί να σου βρει και να σου φέρει ότι θέλεις... (το μόνο κακό είναι ότι ψαρεύει και άγρια, πράγμα στο οποίο εγώ είμαι αντίθετος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) Νάναι καλά ο Σπυράκος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
leleupi (Orange) ocellatus (Gold) tricoti petrohromis k.a τα οποια δεν ξέρω ονομασίες |
|
||||
|
||||
![]()
Cyathopharynx furcifer brhkes?
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Takis : 23-01-07 στις 19:42 |
|
||||
|
||||
![]()
Δες λιγο την ημερομηνια του ποστ πριν το δικο σου...Ειναι απο τον 3ο.
Αργησες λιγακι να απαντηξεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο και ΑΚΡΙΒΟ ψάρι... δεν κάνει για'σένα γιατρέ μου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Prota apo ola DEN apadisa,alla rotisa, kai deyteron ,ti simasia apo pote einai to post? An ena magazi eixe mia fora ena eidos psariou, mporei na xanaferei. Blaptei kanenan na rotiso?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια που βάφονται | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-05 23:19 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |