|
||||
|
||||
![]()
Αν και εδω και καιρο εχω σταματησει να κανω τεστ για διαφορες παραμετρους, εχω σκοπο να ξαναρχισω τωρα και θα ηθελα να μου υποδειξετε παιδια ποια τεστ kits εμπιστεύεστε για μετρηση Ca, Μαγνησιο και Αλκαλικοτητα. Εχω πικρη εμπειρια απο αναξιοπιστα τεστ στο παρελθον, δηλ. τεστ που δεν διαβαζονται ευκολα η ληγμενα kits.
Επισης θα ηθελα καποιος αν ξερει καμμια πηγη που να μπορω να προμηθευτω τα γνωστα two-part supplements , για το Ασβεστιο και την αλκαλικοτητα (οπως B-ionic, Tropic Marin, Groteck, η αλλα)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υγρα test kits vs Multistick | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-11-06 14:26 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
οδηγίες για τα tetra test kits | CptBill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-02-05 09:44 |
JBL Mg/Ca test οκ! ... Έχασα τώρα και ΝΟ3 της SERA | kangouras | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 17-02-05 21:02 |
Τest kits | sps4ever(niktso) | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 14-06-04 17:46 |