|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έβγαλα αρκετα ψάρια απο αυτα που είχα(βλ.SSSSSSOOOOOOSSSSSS)τώρα έχω 2 χρυσόψαρα 2 οράντα,silver shark,γλύφτης,και ένα κίτρινο αυτό έχει κάτι κεραιες.
Ας αρχίσουμε λοιπον: Μετά το ίck άρχισα να βλέπω τα ψάρια μου να κάθονται στον πατο του βηθού.Ρώτησα σε ενα petshop(κτηνίατρος) και μου λέει είναι σε διάρκει ανάρωσης.Το αφήνο για 2 μέρες και μετα κάτάλαβα ότι κάτι τρέχει. Πήγα σε ένα αλλο και του εξήγησα οτι τα φτερά των ψαριών μου άρχισαν να φθήρονται,ήδη ένα χρυσόψαρο μου έχει μήνει μισοανάπηρο, παρόλαυτα κολυμπαέι και τρώει, και πήρα ένα φάρμακο της sera antoistixo. Το φάρμακο και θυμάμε πως λέγεται αλλα έχει σχέσει κατι με Μπακτιρ....Έκανα σήμερα πρώτη χρήση. Θέλω να μάθώ πως μπορω να βοηθήσω επιπλέον... όπως (πχ antiick+αλάτι).Υπάρχουν ελπίδες να τα σώσο και να έιναι πάλι όπως στην αρχη όμορφα και οραία? Ευχαριστώ Είδα πως λέγεται το φάρμακο <baktopur> Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-01-07 στις 01:47 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|