|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο φωναχτα,γιατι θελω τη γνωμη σας.θελω σε ενα σημειο στο ενυδρειο μου να βαλω χαλι...το γλωσσοστιγμα τα φοβαμαι απο την αποψη,οτι εχω χαλικι χαλαζιακο πολυ ψηλο που μοιαζει με αμμο, εχω την εντυπωση οτι δεν θα μπορεσω να το φυτεψω σωστα,και θα τσατιστω,και θα βρεχει γλαστρακια εξω απο το σπιτι μου γιαυτο.!!....σκεφτομαι επισης για Lilaeopsis mauritiana...για πειτε μου γνωμες σχετικα....(να θυμησω οτι το τελευταιο διαστημα παιζω με parvula με πολλη επιτυχια,και θελω εναν ακομη συνδιασμο για το δαπεδο.......
thanks σε ολους προκαταβολικα απο το θειο...... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το glossostigma είναι απ τα ποιό εύκολα γρασίδια αρκεί το φως να είναι ικανοποιητικό και στην άμμο-πολύ λεπτόκοκο χαλίκι πιάνει μια χαρά.Ισως περισεύει λίγο στο mikenuke που απέκτησε πολύ τελευταία για να δοκιμάσεις και βλέπεις πως θα πάει.Για μένα θα ήταν και ποιό ωραίο να είναι σε συνδιασμό με το palvula και το mauritiana παρα μόνο του
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί πιστεύεις οτι η Μαυριτανικη Λίλα θα είναι ευκολότερη στο φύτεμα (δεδομένου του χαλικιού σου);
Πολύ ωραίο χόρτο πάντως, σου το συνιστώ - άσχετα αν απέτυχα παταγωδώς στη συντήρησή του, παρ' όλο που υποτίθεται οτι είναι "εύκολο" φυτό. ΥΓ: Μπορείς και σκέφτεσαι; Με εντυπωσιάζεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλοι μου για τις απαντησεις σας(ναι,ναι..ακομα και σενα παλιο αμστελ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο φύτεμα δεν θα δυσκολευτείς, στο αραίωμα μετά είναι τα δύσκολα...νουνέ μου. Ελπίζω να μην ξέχασες εκείνη την φωτό ...που λέγαμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρώτα πρέπει να σκεφτείς το αποτέλεσμα ![]() Έχεις να επιλέξεις σε δύο διαφορετικά (οπτικά) μεταξύ τους φυτά και έχουν άλλο ρυθμό ανάπτυξης. Αν κρίνουμε από τα στοιχεία του χαρακτήρα σου ![]() μου φαίνεται ότι σου πάει πιο πολύ το 'γρήγορης ανάπτυξης' παρά το 'αργής' και είναι πιο ενδιαφέρον να παρακολουθείς ένα φυτό να αναπτύσεται παρά να υπάρχει απλά. Και εγώ θα σου πρότεινα το glossostigma 1ο. για να ξεπεράσεις τις 'φοβίες' σου ![]() ![]() Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις και τα δύο αν θες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσκυνω σε, αξιολατρευτε juan φιλε μου........εισαι οντως μεσα στο κεφαλι μου....μολις προσγειωθηκαν στο τραπεζι μπροστα μου ορισμενα γλαστρακια με γλωσσο.....αντε καλη μου αρχη.....!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλα στην πορεια ανακαλυψα νεες βρισιες,μπινελικια κλπ......
![]() ![]() ![]() πω,πω...διαολου καλτσα αυτο το γλωσσο,αφου μπορεσε και μ'εκανε βρωμογλωσσο...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι αρα υπαρχω...
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχε....3 λαλουν......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα glosso, μια και θέλω κι εγώ ακριβως το ίδιο με σένα.... ένα χαλί φλατ. Τις πρώτες μέρες, είχα 6-7 "τούφες" glosso να επιπλέει, και το ξαναφύτευα. Δεν ξέρω αν το ξήλωναν τα sae ή τα cory... Μετά όμως σιγά σιγά έπιανε όλο και περισσότερο. Από προχθές πια, δε μου ξαναξηλώθηκε τίποτα. (μέχρι στιγμής τουλάχιστο). Πιθανόν λοιπόν να θέλει λίγη υπομονή στην αρχή μέχρι να πιάσει. Καλή επιτυχία πάντως ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και ανταποδιδω μαριλενα μου...ως γνωστον δεν φημιζομαι ιδιαιτερα για την υπομονη μου..ειδωμεν..!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω και ενα κολλητο που με εχει πρηξει για το pogostemon helferi......ειμαι σε διλλειμμα....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βάλε τσόχα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|