|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας , αν και παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό , είναι η πρώτη μου δημοσίευση μιας και ... τις περισσότερες ερωτήσεις μου τις έχετε ήδη απαντήσει ...
![]() Λοιπόν , το ενυδρειάκι μου είναι μόλις 60lt και λειτουργεί 1 χρόνο και κάτι ψιλά ... ως αρχάριος έκανα αρκετά λάθη στην αρχή αλλά ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες απώλειες . Η ποιο χαζή επιλογή μου ήταν ένα παπαγαλόψαρο ( η ότι άκουσα τη γυναίκα ![]() Το παπαγαλόψαρο μετά από ένα χρόνο συντροφιάς αποφάσισε να συναντήσει το δημιουργό του και πήρα τη μεγάλη απόφαση ![]() ![]() Το πρόβλημα είναι ότι από τα 8 συνολικά γκαπάκια που έβαλα , τα 4 πήγαν να βρουν το παπαγαλόψαρο ... και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ... Οι συνθήκες του νερού είναι από καλές ως πολύ καλές , θερμοκρασία 26οC , το ph είναι 7.3 , νιτρικά ~25 , αμμωνία , no2 0 και κάνω κάθε 10 περίπου ημέρες αλλαγή το 20-30% . Ο καταστηματάρχης που φάνηκε να ξέρει ( τον ψάρωσα με κάποιες ερωτήσεις που ήξερα ήδη τις απαντήσεις από εδώ ![]() Στο δια ταύτα να μη σας ζαλίζω ... 1) Τα ψάρια ήταν 2 αρσενικά και 6 θηλυκά γκαπάκια + 2 ότο νεαρής ηλικίας (~1,5 cm) , τώρα έμεινε 1 αρσενικό και 3 θηλυκά και τα 2 ότο ... συμπτώματα ασθένειας δεν είδα , απλά τα βρήκα στο βυθό νεκρά (κάθε μέρα και από ένα )... πριν την εισαγωγή έγινε προσαρμογή με νερό του ενυδρείου στη σακούλα κτλ ... Τι μπορεί να τα πείραξε ; Απλά έτυχε ή να το ψάξω κάπου αλλού ; 2) τα 4 γκαπάκια και οι 2 ότο , φτάνουν για να συντηρησουν τι βιολογία στο ενυδρείο , φίλτρο κτλ ή να προσθέσω κανένα γκαπάκι ακόμα ; και 3 ) Αλατάκι να ρίξω στα γκαπάκια και σε τι αναλογία ; Υπόψιν ότι δεν θέλω γεννήστρες κτλ ... άρα αν γεννήσουν θα γεννήσουν μέσα στο ενυδρείο ... Μήπως το αλάτι κάνει κακό στα μικρά ; ή στα ότο ; Ελπίζω οι ερωτήσεις να μην είναι αφελείς (που θα πάει θα μάθω) και συγχωρέστε το μέγεθος του post μου ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |