|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που την απέκτησα έως και πριν λίγο καιρό!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλες δύο αστείες!!
Στη δεύτερη φαίνεται καθαρά πιστεύω, ποιος είναι ο βοηθός μου όταν εγώ βαριέμαι να στήσω τον εξοπλισμό και να τραβήξω καμιά φωτογραφία. Εδώ... σε στιγμή που σκοπεύει καλύτερα το λουλούδι γιατί δεν είχα κάνει καλή δουλειά εγώ!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου συνάδελφε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλα είναι, να σου ζήσει! Και ωραίες φωτο.
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη το γατί σου..!
![]() Είναι γεγονός ότι οι γάτες είναι απο τα πιο κακομαθημένα ζώα!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφη γατουλα και υπεροχες φωτογραφιες!!!Να την χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
το βλεμμα της μαγνητιζει,ειναι πανεμορφη!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
σα ψεύτικο είναι!!!!!!!!!!!!! να το χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλα η γατούλα σου!!! Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλιά σας και τις ευχές σας.
Μην τη βλέπετε τόσο ήρεμη, γιατί όταν νευριάζει και αρχίζει να δαγκώνει καλύτερα να μην είσαι κοντά!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 28-03-07 στις 22:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Ne kai tora etsi ine, alla otan tin pirazis otan de to theli.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τό' χουν αυτό αλλά μου αρέσει!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετάφραση από Πολωνικό άρθρο "Πιράνχα ελεύθερα σε ποτάμι" | Makis M | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 24-08-06 23:49 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |