|
||||
|
||||
![]()
Έχω σε ένα μικτό 120άρι ενυδρείο με καμιά 10αριά φυτά μέσα και 2 τεχνητές κρυψώνες, 2 cacatoos, 10 πολύ μικρά corydoras panda και 5 ottos.
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι δεν τίθεται πρόβλημα μετρήσεων και γνωρίζοντας την ευαισθησία των ramirezi για καθαρό νερό και ph, μπορεί να συνυπάρξει ένα ζευγάρι ramirezi με τα cacatoos ή θα υπάρξει πρόβλημα;
|
||||
|
||||
![]()
λαμβανοντας κυριως 2 βασικα κριτηρια θα ελεγα πως ναι.θα υπαρξει προβλημα...εξηγω παρακατω γιατι....
τα κακατοιδες ειναι ελαφρως πιο επιθετικα απο τις υπολοιπες νανοκιχλιδες,πολυ δε περισσοτερο,οταν ετοιμαζονται να γεννησουν η προστατευουν τον γονο τους.... ο συνδυασμος που ρωτας ειναι εκρηκτικος γιατι και τα 2 ειδη ζουνε ακριβως και κολυμπανε στην μεσαια,προς κατω ζωνη του ενυδρειου,κααι τα ραμιρεζι πιθανοτατα θα περασουν δυσκολες ωρες..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κάνει.. μην το κάνεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επομένως η λύση είναι να απομακρυνθούν τα cacatoos ή να ξεχάσω τα ramirezi.
Με δεδομένη την έλλειψη θηλυκών ramirezi στην αγορά για το σχηματισμό ζευγαριού, η προσθήκη ενός ακόμα ζευγαριού cacatoos ενδείκνυται; Γνωρίζω ότι η αναλογία για τις συγκεκριμένες νανοκιχλίδες είναι 1 αρσενικό προς 2 θηλυκά αλλά εμπειρικά βλέπω ότι το ζευγάρι που έχω αυτό τον καιρό στο ενυδρείο μου συμπεριφέρεται απίστευτα καλά. Η μόνη φορά που ο αρσενικός πειράζει το θηλυκό είναι την ώρα του φαγητού. Στην παρούσα φάση, μου έχει κάτσει στραβά και δεν θέλω να βάλω μέσα σμηνόψαρα γι' αυτό προσπαθώ να συνδυάσω νανοκιχλίδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εν ολίγοις και για να μην το κουράζω το θέμα, μπορώ να βάλω τίποτε άλλο πέραν των γνωστών σμηνόψαρων;
|
|||
|
|||
![]()
Όχι άλλο είδος νανοκιχλίδας στα 120 λίτρα. Ένα είναι υπεραρκετό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατές κιχλίδες! | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 26-08-04 01:23 |