|
|||
|
|||
![]()
παιδια πολυ καλησπερα σας.ειμαι καινουριος στο forum και το βρισκω πολυ χρησιμο.εχω ενα ενυδρειο 100 λτ με ενα ζευγαρι gourami.θα ειθελα να μου προτεινεται με τι αλλα ψαρακια μπορω να τα συνδιασω και ποσα μπορω ακομα να βαλω.με τιγρακια μπορω νατα συνδιασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tiger barbs θεωρούνται συμβατά με τα gourami. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις μια ομάδα τουλάχιστον έξι ατόμων από τιγράκια.
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως ετσι ειναι...βαλε και μερικα corys για το βυθο,και εισαι πρωτος..!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικα ενα μεγαλο γρουπ απο 8 ατομα και πανω θα περιορισει την επιθετικοτητα τους αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν την εξαλειπτουν τελειως. θα εχεις προβληματα οσο και μεγαλο να ειναι το group. προσωπικα θα εβαζα καποιο γρουπ απο τετρας που θα ομορφηνει και το ενυδρειο και δεν θα εχει αλλα προβληματα. ολα τα παραπανω τα λεω απο προσωπικη εμπειρια και μονο |
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου ενυδρείο συμβιούν τώρα πια αρμονικά 9 Τιγράκια και 8 γκουράμι …
οσο τα τιγράκια ήταν μόνο 3 είχαν προβλήματα μετάξι τους … προπαντός το ένα ήταν πολύ επιθετικό και έχε φάει το anal fin του ποιο μικρόσωμου … |
|
||||
|
||||
![]()
Aπό την άλλη κάποια είδη tetra είναι αργής κολύμβησης και ίσως κι αυτό να αποτελεί πρόβλημα στη συμβίωση. Ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο link καθώς και στο κουτάκι που αναφέρεται στο compatibility.
http://www.timstropicals.com/Invento...erBarbInfo.asp
|
|||
|
|||
![]()
Μια πολύ καλή σύνθεση για το ενυδρείο σου θα ήταν:
2 gourami που έχεις 6-7 cherry barbs (Puntius titteya) 3 yo-yo loach (Botia lohachata) Όλα ταιριάζουν μεταξύ τους και προέρχονται από τις ίδιες περιοχές. ΥΓ. Καλωσόρισες στο GAB! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα την υπογραφή μου.
Και εμένα μου αρέσουν τα τιγράκια αλλά δεν έβαλα. Φοβόμουν τις επιθέσεις στα "μουστάκια" των γκουράμι.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Για ψαρια βυθου που τρωνε αλγη S.A.E.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | newfish | Malawi | 11 | 12-12-11 14:38 |
Δυσκολία με τις ονομασιες ψαριων | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-06 11:45 |
ειναι εφικτός συνδιασμός? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:47 |