|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας θα ηθελα τις γνωσεις σασ περι φυτεμενων ενυδρειων.
εχω ενα 60λιτρο και θα ηθελα να το ξεκινησω, σωστα.θελω να ρωτησω τη χρειαζετε απο την αρχη σαν υποστρωμα για φυτα ωστε αργοτερα να μην χρειαζετε να το ξαναξεκιναω. απο πανω θα βαλω χαλικι γυρω στουσ 4-6 ποντουσ φανταζομαι.μου αρεσει το φυτο αυτο που ειναι σαν γκαζον. βεβαια και καποια αλλα, αλλα απο φωτοσ που εχω δει μου αρεσει να ειναι σαν ενας κηποσ κατω απο το νερο. νομιζω amano λεγετε! δεν με ενδιαφερει για co2 και ασ ειναι και αργησ αναπτυξης. ξεχασα να πω πωσ απο λαμπα υπαρχει μια απλη του εμποριου.αν υπαρχουν και καποια sites δεν θα ελεγα οχι. σφουγγαρι μονο σαν φιλτρο ειναι καλο? η πρεπει να υπαρχει κατι αλλο?απο ψαρια δεν θα ηθελα ακομα να βαλω. εχω ηδη ενα 400λιτρω με κιχλιδες. σασ επριξα στισ ερωτησεισ ε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GODLIGHT : 04-11-06 στις 13:56 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα καινουργιου ενυδρειου | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 03-07-06 07:55 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | GREGORY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 20-10-04 10:17 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-03-03 15:48 |