|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας!
Θέλω να φτιάξω ένα μικρό θαλασσινό...Από εξοπλισμό μέχρι στιγμής έχω τα ακόλουθα: Ένα ενυδρείο Juwel Rio 180lt το οποίο έχει και εσωτερικό φίλτρο. Επίσης έχω ένα εξωτερικό φίλτρο EHEIM Professional 2224 (για 150-250lt) από φίλο το οποίο παίρνει δύο pads και έχει και δύο κάδους για υλικά. Τι υλικά να διαλέξω για τα φίλτρα;;; Χρειάζομαι και ενεργό άνθρακα;;; ![]() Θα ήθελα να κάνω ένα fish only ενυδρείο με ζωτανό βράχο και 2-3 εύκολα ψάρια και μελλοντικά ίσως να βάλω λίγα εύκολα κοράλια. Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα σωστό set-up για τα δύο φίλτρα. Αν βάλω αρκετό live rock μπορώ να αφαιρέσω τελείως τα βιολογικά υλικά ή όχι;;; ![]() Ίσως αν το εξωτερικό φίλτρο είναι αρκετό να αφαιρέσω το εσωτερικό που πιάνει και χώρο;;; ![]() Α ναι! Έχω επίσης και ένα μικρό εσωτερικό skimmer Knop 60. Θα χρειαστώ και λάμπα UV;;; ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λεωνίδας ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|