|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Σκέφτηκα να πάρω ένα 60λιτρο που έχω και κάθεται και να το χρησιμοποιήσω για γέννες.Έχω 2-3 εσωτερικά φίλτρα άστρωτα αλλά έχω και ένα πρόσφατα μπουκωμένο saulosi.
Απορία 1) Να βάλω τα εσωτερικά να δουλέψουν στο μεγάλο ή να τα μπολιάσω με υλικό από το μεγάλο;Με ποιόν τρόπο θα στρώσει πιο γρήγορα το φίλτρο; Απορία 2) Όταν με το καλό τα μικρά μεγαλώσουν και δωθούν,τα φίλτρα πως διατηρούνται στρωμένα μέχρι να ξαναχρησιμοποιηθούν; Ευχαριστώ πολύ.Φιλικά, Νίκος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |