|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πόλυ κόπο και πολύ πράσσινο νερό επιτέλους σας παρουσιάζω και εγώ το ενυδρείο μου
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ : Λιτρα 200 Ph 8 Ammonia 0 No2 0 No3 12,5 Θερμοκρασία 26-27 βαθμοί ΦΙΛΤΡΑ 1 Sera 1100 (Εξωτερικό) 1 Fluval 2 plus (Εσωτερικό) ΨΑΡΙΑ 6 Pseudotropheus Zebra 5 Labidochromes 3 Pseudotropheus Afra ΠΡΟΣΘΕΤΑ 2 Λάμπες φωτισμού μια λευκού φωτός μια Γαλάζιου 35 watt εκαστος 1 Αεραντλία 1 Λάμπα UV 5 watt ΥΛΙΚΑ Αμμο και πέτρες Θαλάσσης ΦΥΤΑ Κερατόφυλλο ΕΡΓΑΣΙΕΣ 30-40% αλλαγή κάθε 1 εβδομάδα 3 φορές τάισμα την ημέρα Παρακαλώ την γνώμη σας και τις παρατηρίσεις σας ![]() Υσ. Απο το ενυδρείο απουσιάζει η μία Afra λόγω μεταφορά της στην γεννήστρα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι, μου αρεσουν αυτες οι πετρες.
τις διαστασεις του δεν μας ειπες και τα λιτρα. μπορει να γινει βελτιωσει αν κανεις μια πλαγιά απο βραχους στην μια πλευρα, θα βοηθησει και στο θεμα κρυψωνων. εισαι σε καλο δρομο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω εδώ τα λίτρα
![]() ![]() Παράθεση:
Συνολικα 210 λιτρα αλλα καθαρό το υπολογίζω γύρω στα 200 ![]() ![]() Για το βουνό το σκεύτηκα και εγώ αλλα λόγω το οτι δεν είναι κολλημένες οι πέτρες δεν το τολμώ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Good Work Νίκο... !!!!
![]() H UV σε έβγαλε ασπροπροσώπο !! Υ.Γ1 χάλασες μια πολύ όμορφη φωτογραφία (την 4η) λόγο του οτι δεν έκλεισες την οθόνη απο το PC απο πίσω ![]() ![]() Υ.Γ2 τούμπανο τα ζεμπράκια .... ![]() Υ.Γ3 βλέπω ένα τραμπούκο Metriaclima lombardoi εκεί μέσα ... το δικό μου είναι ? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Τζο, μπράβο!
Πράσινο νερό γιατί όμως;...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα βγαλω άλλη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13192 το σχετικό link ![]() Λετε να γίνω και εγώ linkman ![]() ![]() ![]() ![]() ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το διάβασα το αντίστοιχο ποστ και πάλι όμως δεν κατάλαβα, το νερό γιατί είχε πρασινίσει; Μόνο από το κερατόφυλλο; απίθανο δεν είναι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ως νέος και αρχάριος έκανα και εγω το κλασικό λάθος. Πολλά ψαράκια σε άστρωτο φίλτρο..... + Μια λάμπα μπλέ φωτός (η οποία τώρα δουλεύει χωρίς προβλημα) Το ενυδρείο άρχισε να πρασσινίζει αλλα όχι εντονα. Όταν το άλλαξα σε κιχλίδες το άδειασα όλο και μετα το έστεισα με κιχλίδες. Για 2-3 βδομάδες όλα οκ και λέω μια χαρά. Αλλα μετά.... άρχισε πάλι.... ![]() ![]() ![]() ¶ρχισα τις πολλαπλές αλλαγές αλλα μόλις καθάριζε και το άφηνα νά σου πάλι αυτη η πρασσινίλα.... Μονο με την UV βρήκα την υγειά μου. Μέσα σε 3 μέρες έγινε κρύσταλο ![]() Υγρά δεν πρόσθεσα για την καταπολέμιση της άλγης
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο.....
![]() Πολύ ωραίο ενυδρείο.... ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 09-10-06 στις 16:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή προσπάθεια....λίγες οι πέτρες !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() αντε μην ξεχνιωμαστε και καλα γεννητουρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολυ ωραίο ενυδρείο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |