|
|
||||
|
||||
![]()
καλήσπερα φιλοι μου.εδω και μερες εχω δει στο ενυδρειο μου κατι να αιωρηται σαν να ειναι μιξα απο την ωρα που εβαλα κατι πετρες μεσα που απο οτι καταλαβα ειναι απο θαλλασα.υπαρχει προβλημα?αυτο θα σταματησει?να διευκρινησω οτι μεσα στο ενυδρειο κατοικουν χελωνες .ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τις έπλυνες καλα πρίν τις βάλεις στο ενυδρείο ?
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως καμμιά φωτό θα βοηθούσε περισσότερο την κατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και κατι αλλο θελω να ρωτησω.πως μπορω να καθαρισω τις σωληνες απο το 2232 εξ φιλτρο μου? Να και μερικες φωτο (ειναι αθλιες το ξερω μην με βρισεται...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή 2) Αγοράζεις το ειδικό εξάρτημα της Eheim που έχει στην άκρη βουρτσάκι και κάνει την ίδια δουλειά. (μοιάζει με αυτό που καθαρίζουν τις κάνες των όπλων ) δες το εδώ: http://www.aquaristic.net/shop/shop....d/290065/cnid/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caverman : 03-10-06 στις 14:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Να βγάλεις τις πέτρες και να τις ξαναπλύνεις πολύ καλά με νερό και αν μπορείς και με πίεση, γιατί αυτά που βλέπεις είναι οργανική ύλη από κάτι που είχαν πάνω τους.
Κατά τα άλλα κάνε αλλαγές νερού και θα λυθεί λογικά το πρόβλημα σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τί ταίζεις? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι από την τροφή που τους δίνεις?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και αν υπαρχει η δυνατοτητα να τις βρασεις κιολας....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |