|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις να λύσω το μυστήριο?? ![]() Ξαφνικά, αρχίζω να βλέπω τη hygrophylla polysperma κομμένη !!! Τα ψάρια μου είναι : σκαλάρια, μελανοταινίες, sae, bronze cory και 2 synodontis (που έχουν γίνει κάπως σαν υποβρύχια στο μέγεθος). Η σύνθεση είναι σταθερά η ίδια, με τη μόνη διαφορά δύο εβδομάδων που φιλοξένησα δύο herotilapia multispinosa (μπας και αυτά, φυτοφάγα γαρ, μου αλλάξανε μυαλά στα άλλα ψάρια?? ![]() ![]() Τόσο καιρό που το ενυδρείο ειναι φυτεμένο, δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Ξαφνικά τις τελευταίες δυο τρεις μέρες είδα κάποια από τα σκαλάρια μου να τσιμπολογάνε τα φυλαράκια της hygrophylla, πράγμα που το θεώρησα τυχαίο. Σήμερα όταν γύρισα σπίτι, και οι τρεις hygrophylla που έβαλα πριν μερικές μέρες, ήταν κομμένες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Σαν να τις έχει κόψει κάποιος με ψαλίδι. Και τσάκωσα και τον κυριούλη της φωτογραφίας , όπως φαίνεται, να τσιμπολογάει το φυτό εκεί που είναι κομμένο. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν αυτό τα σκαλάρια μου?? Λόγω μικρής αύξησης νιτρικών την τελευταία εβδομάδα, άρχισα πιο συχνές αλλαγές και μείωσα λίγο την τροφή τους. Υπάρχει περίπτωση να πεινάνε και να την πέφτουν στα φυτά???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 13-09-06 στις 17:51 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλα με φυτά ''του εμπορίου'' | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-03 22:45 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |