|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πω Πω ερχεται η πρωτη Κυριακη του Σεπτεμβρη και θα εχουμε συγκεντρωσουλα....... Εχω κανει και ενα μαυρισμα αλλο πραγμα θα καταπληξω τα πληθη..... Εχω και ψαρακια πολλα για χαρισμα και φυτα !!!!! Θα γινει χαμος....... Θα ειναι και ο Mikenuke και θα γελασουμε πολυ με τα ενυδρεια που προσπαθει ο καημενος να φτιαξει..... Εχει παχυνει κιολας και ειναι ακομα πιο αστειος απο πριν.......
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα, αντε ρε ντουγανι που θα μου εχεις γινει σαν τον Κωστανταρα, στη ταινια που γυρισε απο την αφρικη, και θα μας το παιζεις και ζεν-πρεμιε!
![]() Ε ρε γλεντια! μαζευτειτε!!!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε μπράβο....να μαζευόμαστε σιγά σιγά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια παρενθεση εδω...
Μιχαλη ? Το ντουγανι τι ειναι ?
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
άιντε ωραία, και που'σαι klaz... θα φέρω και τη σκούπα! εκείνη την καλή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που είσαστε βρε εσείς ;
Ακόμα διακοπές κάνετε !! ¶ντε να δώσει η ΒΕ το βροντερό παρόν να σκάσουν οι οχτροί μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω του ότι η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ θα περάσει στο τελικό του μουντομπάσκετ ,ξεπερνώντας του αμερικάνους καλό θα ήταν να προβλεφθεί
να υπάρχει και καμία tv. |
|
||||
|
||||
![]()
Aς μεριμνήσουν οι αρμόδιοι και να επικοινωνήσουν με τον "Λόφο".
Προφανώς θα υπάρχει τηλεόραση...αλλά ας είμαστε σίγουροι. |
|
||||
|
||||
![]()
ντουγανια..μη φερετε..θα φερω εγω εχω πολλα κλαδεματα...και μπιχλα εχω αρκετη για οσους θελουν........αντε να μαζευομαστε επιτελους....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει Cambomba carolina έχω ένα δένδρο. Επίσης φακή και ότι άλλο ανακαλύψω με το αραίωμα. Έλειπα τρεις μήνες και όλα μείνανε ακλάδευτα. Πρέπει να τυρανήθηκαν πολύ οι δίσκοι.
![]() klaz η μπίχλα τι είναι java moss; |
|
||||
|
||||
![]()
Ιορδάνη, μιας και πάλι θα πας πρώτος......σε παρακαλώ, ένα φραπέ σκέτο δυνατό!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα παγάκια τα θες σε ζυγό ή σε μονό αριθμό Αντώνη μου;Και το καλάμάκι σε τι χρώμα;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μου έβαλες δύσκολα.....
![]() ας θυμίσει κάποιος και την ώρα ![]() υ.γ. το καλαμάκι μαύρο
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση θα λάβει μέρος στον Λόφο και πάντα την ίδια ώρα δηλαδή στης 12:00.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια επειδη εγω δεν εχω ερθει ποτε και επειδη θα ερθω στανταρ θελω δυο πραγματακια
πρωτον να υπαρχει οπωσδηποτε μια τηλεοραση οπως ειπαν και τα αλλα μελη..ελλαδαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και δευτερον αν ειναι δυνατον να μου δωσει καποιος/α , το τηλ του γιατι δεν εχω ξαναερθει και μηπως δε το βρω... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γωγώ κοίταξε τα πμ σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εύκολο να το βρεις !
Να και ο χάρτης : http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ μαγδα μου
γιωργο μου τον εχω τον χαρτη..αλλα ειπα για καλο και για κακο..να εχω και ενα τηλ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελλαδαρα---ελλαδαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααα
τελικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ετοιμαστε τις τηλεορασεις!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις γύρισα από τον "Λόφο" και μετά από παρέμβαση μου,κατάφερα να κλείσω για αύριο στις 12.00,θέσεις για 20 ατόμα μπροστά από την τηλεόραση...και όποιος προλάβει !!!
Πάμε όλοι μαζί δυνατά : ΠΣΦΕ ολέ ... ΠΣΦΕ ολέ .... δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ !!! ![]() ![]() ![]() Ουπς...πάμε ξανά : Ελλάς ολέ ολέ ... Ελλάς ολέ ολέ .... δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ θα γίνει πανικός!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε, παλικάρια εάν κάποιος θέλει να έρθει πιο νωρίς ας με πάρει ένα τηλ. γιατί έχω να κάνω μια παραδοσούλα αύριο το πρωί κατά της 10 και μετά λέω να ανηφορίσω προς το λόφο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε ολους!!!!!!!!!! Μελη και Μη..!!
χτες εγινε η συναντηση εδω στη Θεσσαλονικη!!!!!!!!! Ηταν η πρωτη μου φορα ![]() ![]() Βρεθήκαμε στο ΛΟΦΟ, ηπιαμε τα καφεδακια μας, γνωρισα αρκετα απο τα μελη!! ![]() ![]() ![]() Μαγδουλα εισαι πρωτη!! Μας εδωσαν και κλαδεματα!!!!! ![]() ![]() ![]() και φυσικα μετα ακολουθησε και το πατροπαραδοτο τσιμπουσι!!! κρασακι,μπυριτσες...και μπολικη ενυδρειακη κουβενταααα ![]() ![]() αντε αντε να το ξανακανουμεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() οσοι λοιπον δεν ήρθατε...Μεγα λαθος...χασατε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και για να σκασετε απο τη ζήλια σας, θα σας δειξουμε και φωτοοοο!! ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.. δυστυχως εχασε η εθνικη μας, παρ'ολα αυτα ομως περασαμε τελειαααααααααααααααααα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μωρε ολα ηταν μια χαρα,και ειδικα το γελιο σου γωγω μου ξεχωριζε μιλια...μιλια...μακρια........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ.ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑΥΤΙΚΑ...... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και που εισαι ακομη!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς είχα βαφτίσια την Κυριακή στην κόρη μου.
Ελπίζω τον Οκτώβριο να έρθουμε με τον Pano από Βόλο να σας γνωρίσουμε. Ανυπομονούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σας περιμένουμε !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
lofos rulez!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 7 του Μαη 2006 | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 06-05-06 10:12 |
Συναντηση Βορ. Ελλαδος Κυρ. 2 Απριλη 2006 | Pritanis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 27 | 13-04-06 23:17 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |