|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια καηκε το φιλτρο μου δεν κσερο γιατι αλλα πρεπει να αγορασω ενα καινουριο...για 90 λτρ ενυδρειο τι προτεινετε και σε τι τιμεσ.....επειγον γιατι εχω δισκουσ μεσα
<<see no evil,hear no evil>> Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 08-11-06 στις 10:47 Αιτία: Αλλαγή τίτλου από greeklish σε ελληνικά |
|
||||
|
||||
![]()
90 λίτρα και δίσκους? Τεσπα
Όταν λες κάηκε? Κάηκε ο κυκλοφοριτής? Βλέπεις τα χαρακτηριστικά του λίτρα/ώρα και παίρνεις έναν λίγο καλύτερο (περισσότερα λίτρα ανα ώρα) και συνεχίζεις! Προφανός μιλάς για εσωτερικό έτσι δεν είναι? Αν όχι ποιο φίλτρο έχεις ? Για να σου πούμε περισσότερα
|
|||
|
|||
![]()
εχω δυο δισκακια 5 μηνων γιαυτο ειναισε τοσο μικρο ενυδρειο....το φιλτρο δεν ξερω τι μαρκα ειναι εχουν φυγει ολα τα αυτοκολιτα....για εσωτερικο ενδιαφερομαι
|
||||
|
||||
![]()
Στα λίτρα σου ενα 600 λ/ω κυκλοφοριτη και εισαι πολυ οκ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ferplast.it/en/pagina_602.html Για τα λίτρα σου είναι υπερ-αρκετό (εγώ το έχω σε 120 λίτρα και κάνει άψογη δουλειά) Έχει ΠΟΛΥ βιολογικό υλικό μέσα μια και θές καλή βιολογία για τους δίσκους σου .... Αν αργότερα θές να το βάλεις σε μεγαλύτερο ενυδρείο κανένα πρόβλημα ... αλλάζεις τον κυκλοφοριτή (περίπου 7-8 ευρώ) και είσαι ΟΚ. Απο τιμή .... περίπου 50 Ευρω έχει ΜΕ τα υλικά ... έτοιμο να το στήσεις και να το στρώσεις ... επαναλαμβάνω μιλάω απο προσωπική πείρα με τον εν λόγο φίλτρο ... Ευκολο στον καθαρισμό και γενικά με έχει γλυτωσει απο αρκετά παρατράγουδα λόγο του μεγάλου όγκου βιολογικού υλικού .... Διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι εννοώ ... http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13045
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από ότι κατάλαβα ο φίλος μας έχει ήδη εσωτερικό στρωμένο φίλτρο και απλά του κάηκε ο κυκλοφοριτής!?
![]() crazyio κυκλοφοριτή με 7-8 ευρώ που βρίσκεις? Τι μάρκα?
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι θέλει εσωτερικό φίλτρο κομπλέ....και όχι κυκλοφορητή ;
Aν αποκλείσουμε τα φτηνά κινέζικα και πολωνέζικα φίλτρα μια αξιόπιστη λύση είναι ένα ΕΗΕΙΜ Αquaball 2210....ένα TETRA IN 600 plus.....ή κάποιο HYDOR. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα τι μάρκα είναι δεν το θυμάμαι, λυπάμαι .. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εσωτερικο κομπλε θελω γιατι το δικο μου εφυγε απο το μπαλκονι πριν λιγεσ ωρεσ....μου χαλασε τα σχεδια...τωρα που στηνω καινουριο ενυδρειο???γκαντεμια....δεν το βαζω κατω ,συνεχιζω την επιχειρηση μαζευω λεφτα και στηνω ενυδρειο....τιμεσ θελω να μαθω...αυτο με πληγωνει πιο πολυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ακούγεται το παραμικρό .... και το αυτί να κολίσεις στο τζάμι του ενυδρείου με δυσκολία θα καταλάβεις οτι δουλεύει ... Trust me ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και δεν θα έχεις και κανένα φόβο όσο αφορά το βιολογικό σου .... Τωρα αν μπορείς (απο οικονομικής άποψης) να πάρεις και κανένα λίτρο Siporax ή Sub Pro για να αντικαταστήσεις το "εργοστασιακό" μακαρόνι που έχει το φίλτρο μέσα ... ακόμα καλύτερα ... εκεί θα έισαι άρχοντας ! Εγώ τουλάχιστον χαράμισα 25 Ευρώπουλα για Siporax αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο .... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|