|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας.ειναι η απορια μου τησ ημερας...
εχω λιγες μερες ενα ζευγαρι cacatuoides.. σχεδον απο την πρωτη μερα εκτος απο σημερα το αρσενικο εκοβε βολτες ενω το θυλικο σαν να εψαχνε για κρυψωνα και αφου διαλεξανε και τα 2 μια γωνια πισω απο κατι φυτα,σημερα γινετε το αντιθετο το θυλικο κοβει βολτες εκει γυρο και το αρσενικο καθετε εκει σ αυτην την γωνια γυρο γιατι ομως ετσι ξηγιουντε?????και επισης φενοντε πολυ αγαπημενα ιδεα μου να νε? ![]() ------------------------- λετε να χουν κανει τπτ αυγα??το θυλικο ειναι καπως κιτρινοπο και εχει βγαλει αυτες τις μαυρες γραμες στην κοιλια..ηταν το μονο στο μαγαζι θυλικο που ηταν ετσι και για αυτο το ξεχωρισα
συνορα ειναι πληγες στο σωμα της γης* Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meas3467 : 10-03-09 στις 10:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
τι κανουν εδω??? | thanasis76 | Malawi | 10 | 29-09-08 19:58 |
Κάνουν ή δεν κανουν; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-01-08 18:16 |
Πια φυτα κανουν ? | imichal | Χρυσόψαρα | 13 | 27-01-08 12:51 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |