|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μία πρόσφατη επίσκεψη μου στο water inn είδα τα παρακάτω …
Ξέρει κανείς πως λέγονται ? σε τι ενυδρεία μπορούν να μπουν ? έχουν πρόβλημα με φυτά ? ![]() και άλλα τέτοια … Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
|||
|
|||
![]()
πήγα κι εγώ και τα είδα χθες, πρέπει να είναι μύδια γλυκού νερού. Θυμήθηκα όμως μία συζήτηση που είχε γίνει εδώ. Αυτά μπορεί να πεθάνουν χωρίς λόγο (για μας, όχι για τα ίδια) και επειδή μπορεί να μην το αντιληφθείς αμέσως, θα σου ανεβάσει την αμμωνία απότομα και πολύ, και θα κινδυνεύσουν τα ψάρια σου. 'Αρα, καλύτερα να τα κρατάς μόνα τους, και όχι στο ενυδρείο.
Δεν βρίσκω το link |
|
||||
|
||||
![]()
μακριαααααααααααα...κανε μια αναζητηση με τη λεξη ''μυδια'' και θα διαβασεις τη ζημια που μου κανανε.....μιλαω ειδικα για τους ''φονιαδες'' της πρωτης φωτο.......μακριααααα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Του απέθανε το μύδι και έγινε το ενυδρείο μαντάρα και τρόμαξε να το συνεφέρει. Πάντος από τότε που έχει συζητηθεί το θέμα εγώ έχω μύδια σε ένα 50λιτρο (μόνα τους έτσι) και ρίχνω και λίγη τροφούλα κάπου κάπου και μέχρι στιγμής αν δεν κάνω λάθος εδώ και τρεις περίπου μήνες (δεν κράτησα καλές σημειώσεις δυστυχώς) δεν έχω κάνει αλλαγή νερού και οι μετρήσεις μου Αμωνία κλπ είναι όλες μηδενικές.
|
||||
|
||||
![]()
μετακινούνται ??? εννοώ μόνα τους ?? ή όπου τα βάλει κάθονται .. πόσα έχεις μέσα στο 50 λίτρο ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |