|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ πέστε μου πως λέγεται και τι τελικό μέγεθος θα έχει …
![]() Μηπώς είναι αυτός ... http://www.planetcatfish.com/catelog...p?image_id=597 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη binational : 27-10-06 στις 15:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Έστω ένα ναι η όχι θα ήταν μεγάλη βοήθεια …
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον δεν είναι αυτός αλλά έχω την διαίσθηση οτι γίνεται κι αυτός μεγάλος...
ψάχνεις για πλέκο μικρού μεγέθους? μέχρι πόσα cm? μήπως βοηθηθείς αντίστροφα |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτούς τους δυο
![]() ![]() τους έχω σε κοινωνικό φυτεμένο 240 λιτ. με gourami,τιγράκια και 1 κλόουν (προσεχώς τρεις) Μου είπανε να τους δώσω γιατί γίνονται πολύ μεγάλοι. Αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω … |
|
||||
|
||||
![]()
ναι για τον 2ο είπαμε γίνεται όντως μεγάλος, τον αλμπίνο δεν τον ξέρω τον κύριο μην σε πάρω και στον λαιμό μου αλλά αλπίνο μικρό εκτός από άνκιστρους δεν έχω δει μέχρι τώρα ούτε έχω ακούσει. ίσως σου είναι δύσκολο αλλά κάποια στιγμή (ο 2ος σίγουρα) θα γίνει πολύ μεγάλος και θα αναγκαστείς να τον δώσεις. άσε που θα σου ριμάζει και το ακουασκέιπ! Είναι πολύ όμορφα τα άτιμα αλλά γίνονται τέρατα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο πρώτος είναι albino Liposarcus pardalis
Γίνεται πάνω από 30εκατοστά και πιο κοντά στα 60. Ο δεύτερος όπως σωστά σου είπανε είναι Glyptoperichthys gibbiceps. Και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι για το ενυδρείο σου...Επίσης τα clown loach(αυτά υποθέτω εννοείς με το ''clown'') θα γίνουν και αυτά πολύ μεγάλα για το ενυδρείο μια και φτάσουν τα 30 εκατοστά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
O albino του binational είναι Liposarcus pardalis ενώ το ψάρι της φωτό που παραθέτεις είναι albino Glyptoperichthys gibbiceps...O gibbiceps πράγματι φτάνει τα 45 αλλά ο Liposarcus pardalis μπορει να φτάσει και τα 60εκατοστά.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
Αναγνώριση - Help | nickall13 | Malawi | 0 | 24-01-06 00:13 |