|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα το πιστεψετε !
χθες εβαλα τον αρσενικο στο ενυδρειο αναπαραγωγης μολις τον εβαλα μετα απο 2-3 ωρες ξεκινησε να κανει φωλια ! ενταξει υπολογιζα να τον ζευγαρωσω την αλλη ευδομαδα ! μετα πηγα να δω τα θυληκα bettas και η red combodian ειχε γινει μπαλωνι και γεννουσε αυγα απο μονη της ! αμεσως σκεφτηκα : γιατι να πανε τοσα αυγα χαμενα(ειχε τεραστια κοιλια ) και την βαζω αμεσως στο ενυδρειο αναπαραγωγης και αμεσως (χωρις ουτε ενα δαγκωμα) αρχισαν να ζευγαρωνουν !!!!! ![]() σε καποιους αναγκαλιασμους εβγενα μεχρι και περιπου 20 αυγα ![]() ![]() παντως ειναι ποιο πολλα αυγουλακια απο την προηγουμενη μου γεννα ![]() φωτογραφιες o αρσ. και το θυλ. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Δημητρη μου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει περυπτωσει να γονιμοποιουνταν ολα τα αυγα οταν εβγεναν 20 ?(ο αρσενικος ειναι η 2 φωρα που ζευγαρωνει)
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι επρεπε να τον αφησεις να ξεκουραστει περισσοτερο,αλλα τωρα ο,τι εγινε εγινε...
ναι,γινεται να'ναι ολα γονιμοποιημενα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αφου εκανε και φωλια απο μονος του αν δεν ενιωθε ετοιμος τιποα δεν θα εκανε σωστα ?
και ηταν κριμα να χαθουν τοσα πολλα αυγα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 26-04-06 στις 18:19 |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εννοω οτι δεν ηταν ετοιμος,απλα ηταν αρκετα ταλαιπωρημενος κι επρεπε να περιμενεις τουλαχιστον 2 εβδομαδες,φωλια φτιαχνουν οι αρσενικοι συνεχεια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
και τι μπορει να παθει τωρα ?
(περασαν 10 μερες απο την μερα που ξαναζευγαρωσε) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα παθει κατι αλλα τον στρεσερεις και τον κουραζεις πιο πολυ για να στο πω απλα. BTW αυτος ο αρσενικος ειναι καταπληκτικος!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπε κι ο Ηλιας δεν ειναι σιγουρο οτι θα παθει κατι,απλα δεν ειναι το ιδανικο.τελος παντων,μην αγχωνεσαι τωρα μ'αυτο και κοιτα να χαρεις τη νεα σου γεννα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη σε πόσα λίτρα έκανες την αναπαραγωγή?
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι περιπου 40L αλλα χαμηλωνουμε και 14cm το νερο και μενουν περιπου 26 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλτράκι βάζεις κάποια στιγμή ή το κάνεις μόνο με αλλαγές νερού?
|
|||
|
|||
![]()
οχι οι ποιο πολλοι δεν βαζουν φιλτρο σε ενυδρειο αναπαραγωγης μονομαχων....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλά εγώ διαπίστωσα στις δικές μου αναπαραγωγές οτι βάζοντας μετά από 15 μέρες φιλτράκι σαν της φωτό είχα απόλυτη επιτυχία! Στην τελευταία αναπαραγωγή δηλαδή δεν έχασα σχεδόν κανένα ψαράκι και ευτυχώς δεν είχαν βγεί πολλά! (45) μόνον!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ρουφαγε τα μωρα ?
![]() πια ειναι η ονομασια του ? |
|
||||
|
||||
![]()
Την ονομασία του θα σε γελάσω αυτή τη στιγμή όταν πάω σπίτι θα σου πω, αλλά αυτό που λες για τα μωρά εγώ το είχα τυλίξει όλο με τούλι αν και βάζοντας επάνω όπως το βλέπεις υαλοβάμβακα δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα και επίσης δεν έχει μεγάλη πίεση διότι δουλεύει με αεραντλία!
edit - Η φωτό δεν είναι και η καλύτερη! Θα βγάλω μια από το δικό μου και θα καταλάβεις.
|
|||
|
|||
![]()
ok θα περιμενω....
πως δουλευει με αεραντλια ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα φίλτρα σπόγγου νομίζω δημιουργεί υποπίεση! Θα σε γελάσω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εγω χρησιμοποιω πλεον φιλτρο,αλλα θα μπορουσες να βαλεις ενα φιλτρο σφουγγαριου για γεννες,σαν αυτο
![]() http://www.equarium.com.au/files/sto...ongefilter.jpg
|
|||
|
|||
![]()
mariel ξερεις κανενα ονομα για το φιλτρο που προτηνεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο σφουγγαριου το ζητησα εγω,sponge filter στ'αγγλικα
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα παω σημερα να δω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Sera έχει ωραία φίλτρα τέτοιου είδους και η Tropical η οποία έχει και ανταλακτικά σφουγγάρια (αν και νομίζω οτι είναι αχρείαστα τα ανταλακτικά) Η διαφορά στο φίλτρο που χρησιμοποιώ εγώ είναι οτι μπορείς να βάλεις υλικά!
|
|||
|
|||
![]()
το βραδακι εκκολαυτηκαν τα αυγουλακια
![]() πολυ δυσκολο να τα μετρησω αφου ειναι ασπρα και ειναι και κατω απο το φελιζολ και το ενυδρειο εειναι γεματο φακι του νερου και αντε να ξεχωρισεις τις ριζουλες απο τις ουριτσες.... τελικα PascM μπορεις να αμς πεις ονομασια φιλτρου ? |
|
||||
|
||||
![]()
Την πάτησα με το χθεσινό....ξενύχτι
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα ειναι η 3 μερα απο την μερα που εκκολαυτηκαν αλλα δεν κολυμπανε ολα οριζοντια(ισως μεχρι το βραδακι να μαθουν ) μπορω να αφησω τον αρσενικο μεχρη την 4 μερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε ξέχασα! Σόρυ για την καθυστέριση το φίλτρο λοιπόν είναι της εταιρείας Unipet και γράφει επάνω Hi-Power PLATFORM FILTER (small)
Όσον αφορά το να αφήσεις τον αρσενικό και τέταρτη μέρα λογικά μπορείς εγώ δηλαδή το έχω κάνει! Καλή επιτυχία
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω PascM
μολις βγηκε ο πατερας.. ολα τα παιδια χαθηκαν μεσα στο ενυδρειο κρυφτηκαν στα φυτα και δεν μπορω να τα βλεπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου ξαναπα τις πρωτες μερες ειναι καλυτερα τα microworms μιας και ειναι πιο μικρα και τρωγονται πιο ευκολα σ'αυτο το σταδιο που τα μωρα δεν ειναι ακομα ιδιαιτερα κινητικα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |