|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την Τεταρτη αγορασα και τοποθετησα στο ενυδρειο μου με αφρικανικες κιχλιδες 2 βαλισνεριες περιπου 20cm, 2 ανουμπιες διαφορετικα ειδη και ενα πτεροπους.
Αυτη τη στιγμη οι βαλισνεριες εχουν μεινει οι ριζες και περιπου 3cm φυτο, αξιζει να τις κρατησω ή να τις πεταξω;Υπαρχει περιπτωση να συνελθουν και να αναπτυχθουν; Να σημειωσω οτι τα ψαρια τις τεμαχισαν χωρις να τις φανε,απλα εκοβαν και εφτυναν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως τις εν λογω τις κοβουν σαλατα οι αφρικανες.
και να τις αφησεις παλι μια απο τα ιδια θαχεις. οι μονες που δεν τυγχανουν της μεταχειρισης αυτης, ειναι οι ... αγορασμενες απο τη λιμνη της βουλιαγμενης...αλλα προφανως σου πεφτει μακρυα!!! αρα δεν εχουν μελλον. σκληρα φυτα που σιγουρα αντεχουν ειναι τα crinum than. |
|
||||
|
||||
![]()
Crinum thaianum ή crinum calamistratum
http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=094A http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=093 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδες. Τις εστειλα τις βαλισνεριες, το μονο που εκαναν ηταν ενα ενυδρειο κ*** απο τα μικρα κομματακια, μες τη βρωμα.Παω για σκουπα
![]() Την καλημερα μου σε ολους στο forum! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο καραντινας με φυτα...γινεται? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-05-03 18:36 |
Αυξηση Νιτρικων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-12-02 04:08 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΑ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:03 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |