|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινώντας πρίν πολλά χρόνια ένα κοινωνικό 200λιτρο γλυκού νερού δεν φανταζόμουν ποτέ οτι εδώ και 1 χρόνο περίπου θα έχω ένα 360λιτρο fish-only.Τώρα αποφάσισα να κάνω το fish-only σιγά σιγά REEF . Πρώτα αγοράζοντας τα επιπλέον μηχανήματα που θέλει ένα reef και μετά τα
''ζωντανά'' . Έτσι έχω : -360 L ενυδρείο -Eheim -Wetdry [ βιολογικό ] -Εheim-ecco [ μηχανικό ] -Skimmer Deltec MCE 600 -UV Deltec 20 watt T5 -2 T8 Marine white -1 T8 Marine blue -και αγόρασα τώρα nitrate-filter [ντενιτρέιτορ ] Deltec με 2 δεξαμενές.[δεν ξέρω αν έκανα καλή αγορά , είναι κανείς που το έχει αυτό το μηχανάκι? ] -Υπόστρωμα : Αραγωνίτη -live rock : οχι - ψάρια : lionfish , χαβανέζο , clown , aranthurus leycosternon Τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NATURAL REEF AQUARIUMS - John H. Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 27-01-14 15:01 |
gavros reef !! | γαυρος | Reef | 59 | 13-06-05 22:21 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |