|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι clown μου πλακώνονται. Τρεις έχω, ο ένας μικρός, ο άλλος μεσαίος και ο τρίτος μεγαλύτερος σε μέγεθος. Πολύ ξύλο σας λέω. Κυνήγι, δαγγώματα, χαμός.Ο μικρός και ο μεγάλος, την πέφτουν στον μεσαίο. Σήμερα είδα στο σώμα του, κάτι σημάδια.Δεν μοιάζει με ick.Σαν γραμμές είναι, άσπρες, σαν να έχει χάσει το χρώμα του εκεί. Είναι αρρώστεια, ή είναι από το κλωτσομπουνίδη? Πάντως και κινητικός πολύ είναι, και τρώει όλο του το φαγητό, και δεν ξύνεται.
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά που μας περιγράφεις οι γραμμές είναι μάλλον από το ξύλο και το κυνηγι που πέφτει όμως αν δεν υπάρχουν κρυψώνες βλέπω σύντομα να εξελίσετε σε ασθένεια λόγω του στρες.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κρυψώνες και πολλές στο ενυδρείο. Πάει και κρύβεται και πίσω από το φίλτρο. Είναι και ο ίδιος τσαμπουκάς. Τον χτύπαγε εχτές ο μεγάλος κι αντί να πάει να κρυφτεί, μόλις ο μεγάλος έφευγε, πήγαινε αυτός και τον χτύπαγε. Μακάρι να είναι απλά τραύματα και να μην έχω κι άλλα. Θα πάω να του βρω τώρα και καμμιά σπηλίτσα γιατί την καλή την έχει πιάσει ο μεγάλος, και ο θεός βοηθός. Ευχαριστώ πολύ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρώστεια αλλα τι? | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 18:08 |
Αρρώστεια? (σε ξιφοφορους και molly) | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-01-03 19:40 |