|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για καποιο λογο μου παρουσιασε προβλημα στην μια anubia που εχω. Κοιταξτε την photo και πειτε τι μπορει να εινει. Νο3 προσθετο με Kno3 (που πηρα απο gab) μιας και εχω ελλειψη και βαζω περιπου 1/5 του κουταλιου να ειναι στα 5. Λιπασμα χρισιμοποιουσα το jbl ferropol αλλα πηγα και πηρα seachem flourish kai ιron. To iron kai to flourish to βαζω εδω και μια βδομαδα αλλα δεν ειδα καμια ιδιαιτερη αλλαγη βαζω iron στην μιση δοση που λεει καθε μερα. επισης το flourish δυο φορες την βδομαδα. Φωτα τα εχω 11 ωρες και εχω diy co2.
![]()
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
αναγνώριση νέου φυτού ... μάλλον anubia | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 12-03-03 13:45 |
ANCISTRUS HOPLOGENYS Vs ANUBIA BARTERI | test | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 26-12-02 04:46 |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |