|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι νεα στο φορουμ, εψαξα λιγο τα θεματα αλλα δε μπορεσα να βρω απαντηση, ελπιζω να μην εκανα ασχημα που ανοιξα νεο θεμα..
το θεμα ειναι λοιπον οτι μου εκαναν δωρο εναν κοκκινο μονομαχο.. κουκλος τον έχω βαλει σε ενα ενυδρειακι με ενα φυτο ολα καλα, ειναι πολυ δραστηριος το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες μερες βλεπω στην κορυφη πολλες φυσαλιδες για ποιο λογο γινεται αυτο? εχω και αλλο ενυδρειο με αλλα ψαρια και εκει δεν γινονται ποτε φυσαλιδες, κατι διαβασα για αναπαραγωγη αλλα δε καταλαβα και πολλα... μπορει να βοηθησει καποιος?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |