|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μου θυμισες κατι που ηθελα να ρωτησω. εγω πως μπορω να βαλω live web cam το ενυδρειο μου? υπαρχει καποιο προγγραμα η site ? για πειτε λιγο πληροφοριες για το θεμα εκτος βεβαια το αυτονοητο οπως συνδεση dsl και web cam.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]()
Η πιο απλή (και φθηνή) λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το Remote Desktop των Windows XP. Απλά το πρόβλημα που δημιουργείται είναι οτι κάθε φορά που κλείνεις και ξανανοίγεις τον υπολογιστή που έχει την LiveCam πρέπει να σημειώνεις το ip του, γιατι αλλάζει κάθε φορά με το restart που κάνεις.
Αυτο βέβαια λύνεται άν ζητήσεις απο το provider να σου παρέχει static ip που σημαίνει extra κόστος. Απο ΄κει και πέρα υπάρχουν πολλές λύσεις οι οποίες κοστίζουν... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενημερωση για αγορα live rock | chrisstam | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 08-04-05 09:45 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |