|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλοι μου.θελω να παω διακοπες τωρα το πασχα και θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανενας ποσες μερες αντεχουν οι χελωνες χωρις φαγητο το ανωτερο????ευχαριστω εκ τον προταιρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω υπάρχουν ειδικές ταμπλέτες για χελωνίτσες για πολλές μέρες όπως και στα ψάρια... γιατί να μείνουν νηστικές?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι χελωνες αντεχουν και μηνες εχω την εντυπωση!Οταν ειναι σε ναρκη, σε φυσιολογικους ρυθμους ειμαι σιγουρος οτι αντεχουν αρκετες μερες.
Αλλα περισσοτερα θα σου πει ο Τακης που ξερει. Πες μας και ποσες μερες θα λειπεις.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
το πολυ 7 μερεες οχι παραπανω.οι χελωνες ειναι σε ενυδρειο με 28oc.ο τακης????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ Κανένα πρόβλήμα για μία εβδομάδα που θα λείπεις, να φύγεις, να περάσεις καλά και όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αδυσωπητας!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλοι μου.χριστος ανεστη χρονια πολλα.τωρα που γυρισα απο τισ διακοπες βρηκα πολυ αλγη στο ενυδρειο μου γιατι?να σας πω οτι το φως το ειχα ανοικτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχεια ανοιχτό ;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε και εγινε πρασινη σουπα το ενυδρειο...
Το φως εφταιγε.. Την εχουν πατησει κι αλλοι με το φως. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μηναφηνεις το φως μονιμα ανοικτο..κριμα ειναι θα τιεκανεις αρχοντορεμπετες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε πρεπει να το κλινω και για ποση ωρα?(το δωματιο δεν φωτιζεται καθολου οταν δεν ειμαι εδω εγω γιατι τις εχω σε υπογειο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως έβαλες και παραπάνω φαγητό ;
Στην φύση...έχει φως 24 ώρες το 24ωρο ;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
¶κου τον θείο Κλαζ.
Χρονοδιακόπτη και τελείωσες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Τη θερμοκρασία γιατί την κατέβασες?
|
||||
|
||||
![]()
Mήπως κάνεις solarium στα χελωνάκια ;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|