|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μου δωσανε 5-6 φυλλα απο 5αρι τζαμι διαφορων μεγεθων και ελεγα να εκμεταλευτω την ευκαιρια για μαστορεμα και την πιθανη δημιουργια μιας μονομαχιερας
η ερωτηση μου ειναι αν μπορω και ποσο δυσκολο ειναι να κοψω τα τζαμια απο μονος μου αγοραζοντας αυτο το ειδικο ''κοπιδακι'' ας το πω μιας και δεν ξερω πως λεγεται που εχουν οι τζαμαδες,οσες φορες εχω παρακολουθησει μου φαινεται γελια διαδικασια, το κοπιδι αυτο χρειαζεται και αυτο το μεγαλο τριγωνο το οποιο και ενα κομματι κοντρα πλακε μπορει να ναι.. αληθεια ενα τετοιο κοπιδι ποσο κοστιζει περιπου?στο praktiker λογικα βρισκω ε? υ.γ μη τολμισει κανεις και μου πει γιατι δεν πας σε τζαμα να στα κοψει και θελεις να παιδευεσαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |